Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurochallenge

Mrave je svladao jedanaesti klub njemačke lige

\'sport 12.10.2009.Zagreb, Hrvatska - dvorana Trnsko, kosarkaska utakmica izmedju Zagreb CO i Buducnost m:tel. Damir Mulaomerovic. Photo: Antonio Bronic/VLM\'
Antonio Bronic/PIXSELL
16.11.2010.
u 23:44

Cedevita je u Eurokupu izgubila od Hapoel Gilboe (83:92), a Zagreb u Eurochallengeu od Telekoma (96:100).

Gdje je hrvatska klupska košarka u Europi, vidjeli smo sinoć u Draženovu domu i u Podsusedu. Cedevita je u prvoj utakmici u skupini u Eurokupu izgubila od Hapoela Gilboe Galila (83:92), a Zagreb je u Eurochallengeu izgubio od Telekoma iz Bonna (96:100, 83:83). I jedni i drugi žalili su se da su im suparnici nametnuli svoj ritam, brzu igru kojoj oni ne mogu parirati.

Za mrave nam se činilo kao da nisu dali sve od sebe pa bi ih na sljedećoj utakmici moglo doći gledati i puno manje od onih sinoćnjih 170 gledatelja. Bili su šuplje obrane, a njihova nervoza kulminirala je Žorićevim laktom u lice suparnika. Žorić je ubacio 29, Mulaomerović 17, Simon i Kasun po 13. Mrave je u stupicu ulovio "lovac" Hunt tricom za produžetak i sa 25 koševa. I dok je Zagreb izgubio od 11. momčadi njemačkog prvenstva, Cedevitu je ipak nadjačao i posve nadskakao izraelski prvak.

Trener domaćih Petrović ljutio se zbog promašenih zicera centra Edwardsa (14 koševa, šut 5-16), ali i defenzivnih pogrešaka Rudeža zbog kojih se nazabijao McClinton. Cedevitaše je u igru vratio već pomalo otpisani Kovačević (12 koševa u trećoj četvrtini), no ostali su promašivali otvorene šutove. Vukušić je ubacio 15, Draper 11, a Troha 10 koševa.

U Eurochallengeu loše se proveo i Zadar izgubivši u Izmiru od Karšijake (88:81).

Komentara 1

KM
kmet
09:34 17.11.2010.

Spasi Bože Cibonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije