Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA NA ATLETICO

Mourinhu još iz Reala frka od Simeonea, razbio ga u kupu

Simeone Mourinho
UESyndication/PIXSELL
11.04.2014.
u 22:12

I Chelsea i Jose Mourinho imaju loše posljednje iskustvo u utakmici s madridskim Atleticom. Chelsea je 2012. godine teško stradao u susretu s Madriđanima u Superkupu (1:4, uz hat-trick Falcaa), dok je Mourinho prošle godine, kao trener Reala, izgubio od Simeonea u finalu Kraljeva kupa na Bernabeuu (2:1).

Najvažnija vijest uoči ovoga polufinala je da Chelsea nema pravo tražiti odštetu od Atletica u slučaju da posuđeni belgijski vratar Courtois brani u polufinalu.

- Uefin disciplinski pravilnik strogo zabranjuje svaki pokušaj da se igraču onemogući da igra za drugi klub. Svaki pokušaj njegova kršenja podložan je sankcijama - priopćila je Uefa i otklonila svaku dvojbu: Courtois će braniti protiv Chelsea.

To je brže-bolje odmah potvrdio i Chelsea.

- Dogovor o posudbi napravljen je na početku sezone. Stvar je jednostavna – Courtois može igrati protiv Chelsea. To ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje - kazao je izvršni direktor plavaca Ron Gourlay.

Još jedan igrač bit će posebno fokusiran u tim dvobojima. Danas samo pričuvni centarfor Chelseaja, Fernando Torres nekada je bio velika zvijezda madridskog Atletica. Kada je 2007. godine napustio Calderon, na oproštajnoj presici zamalo se rasplakao:

- Moje srce uvijek će kucati za crveno-bijele - kazao je tada Torres, koji nikada u karijeri nije igrao protiv Atletica.

Madriđani, apsolutni europski hit ove sezone, jedina su momčad u polufinalu Lige prvaka koja nikada nije bila europski prvak. Sada je na korak do finala, prvi put nakon točno 40 godina i poraza u ponovljenom finalu od Bayerna.

>> Modrić je dosad čak pet puta pobijedio Mandžukića, a Mario je trofejniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije