Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEX JE PRIJATELJ

Mourinho: Znao sam da Ferguson odlazi, ali bih odbio United

Mourinho
John Walton/Press Association/PIXSELL
16.06.2013.
u 08:45

- Znao sam da će se Ferguson umiroviti nekoliko mjeseci prije nego što se to dogodilo. No, zbog Chelsea bih odbio tu ponudu, posao u Manchester Unitedu - rekao je Portugalac.

Jose Mourinho tvrdi da je znao da će Alex Ferguson napustiti Manchester United, ali da ga posao na trenera na Old Traffordu nije zanimao.

- Znao sam da će se Ferguson umiroviti nekoliko mjeseci prije nego što se to dogodilo. No, zbog Chelsea bih odbio tu ponudu, posao u Manchester Unitedu - rekao je Portugalac.

Novi trener Chelseaja je počašćen što je jedan od rijetkih koji je znao za Fergusonovu odluku.

- Jako sam sretan jer je to bila velika vijest. Samo je uski krug ljudi oko Fergusona znao za to i na meni je bila velika odgovornost. Kako sam znao? On je moj prijatelj.

Mourinho je potvrdio da je John Terry ostati kapetan Chelseaja, ali da igrači koje je trenirao u prošlom mandatu na Stamford Bridgeu neće imati poseban tretman.

>> Mourinho dobio prvo pojačanje: stigao Schürrle

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije