Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Mourinho: Wenger je stručnjak, 
ali za neuspjeh

Jose Mourinho
Reuters (Ilustracija)
14.02.2014.
u 18:50

- On je taj koji je osam godina bez trofeja, da sam ja na njegovu mjestu, već bih odavno otišao iz kluba – kaže Mourinho o Wengeru.

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho često okreće pilu naopako i ističe kako plavi nisu među kandidatima za naslov iako trenutačno vode u ligi.

Arsene Wenger, Arsenalov trener, uvjeren je kako se Mourinho boji da na kraju neće biti prvi. Jose mu je odgovorio.

– Wenger bi to najbolje trebao znati jer je on stručnjak, ali za neuspjeh. A ja nisam. On je taj koji je osam godina bez trofeja, da sam ja na njegovu mjestu, već bih odavno otišao iz kluba – kaže Mourinho.

Foto: Reuters/Pixsell

>> Nemamo osobnosti! Prava, velika momčad drugim golom bi 'ubila' utakmicu

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:08 14.02.2014.

MorFinjo tu negdje ste sa Wengerom! I ne cvili višeeeee šupak neopravdano prepotentni kompleksaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije