Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Mourinho visi: zar će i drugu sezonu zaredom ostati bez trofeja?!

Jose Mourinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.04.2014.
u 09:30

– Ovo je gotovo nemoguće ostvariti, ali može biti i posebna noć za nas – kazao je Mourinho.

U neka bolja vremena trenerska veličina Josea Mourinha možda bi bila prevaga u ovakvim srazovima, ali ni Jose, čini se, nije što je nekada bio. Prve simptome “zahrđalosti” slavni je trener pokazao šokantnim porazima od Aston Ville i Crystal Palacea u Premijernoj ligi, čime je znatno kompromitirao izglede za naslov prvaka, a na čast mu ne služi ni trica u Parizu.

Tako se Chelsea našao na izlaznim vratima i drugoga natjecanja (već je ispao iz FA kupa), a Joseu prijeti druga sezona zaredom bez trofeja i jedino u što se uzda uoči uzvrata s Parižanima jest – perfektna statistika: Portugalac u čak osam nastupa nikada nije ispao u europskom četvrtfinalu (sedam puta prošao u Ligi prvaka, jednom u Kupu Uefe).

Može biti i posebna noć

Uoči lova na dva pogotka zaostatka, važan podsjetnik: Chelsea je prije dvije godine u osmini finala uspio nadoknaditi 1:3 protiv Napolija pobijedivši kod kuće sa 4:1. Te je godine osvojio Ligu prvaka.

– Ovo je gotovo nemoguće ostvariti, ali može biti i posebna noć za nas – kazao je Mourinho.

Nadovezao se Frank Lampard:

– Moramo biti koncentrirani, s ovakvom momčadi možemo pobijediti s dva pogotka prednosti, no ne smijemo jurnuti i razmišljati samo kako nadoknaditi zaostatak. Budemo li tako razmišljali, mogli bismo pobijediti i s nekoliko pogodaka razlike – kazao je 35-godišnji vezist.

Za domaći naslov 400.000

U momčadi Parižana neće biti najboljega strijelca (25 pogodaka u 30 utakmica), ozlijeđenoga Zlatana Ibrahimovića, što je veliki hendikep u lovu na 450 tisuća eura. Tolika je, naime, nagrada za svakoga igrača PSG-a prođe li se u polufinale, dok osvajanje Lige prvaka jamči još 550 tisuća eura po igraču.

Šetnja do naslova francuskog prvaka (13 bodova više od Monaca) pak donosi po 400.000 eura...

>> Mourinho optimističan: Proći ćemo dalje s 4:3 ili 5:4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije