Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjeci El Clasica

Mourinho: Već mi je dosta da s Barcom stalno imamo igrača manje!

Mourinho
Reuters
17.04.2011.
u 00:58

Realov je trener iznenadio postavljanjem iskusnog porugalskog braniča Pepea u vezni red

Stalno protiv Barcelone imam igrača manje, već mi je dosta toga!, bila je prva Mourinhova reakcija nakon derbija.

A Realov je trener pripremio jedno taktičko iznenađenje: pouzdanog braniča, Portugalca Pepea, postavio je u vezni red!

 - On je vrlo snažan igrač, i vrlo je iskusan. Bilo nam je teško igrati protiv njega u veznom redu. Čim je počela utakmica, vidjeli smo da će nam stvarati probleme - rekao je nakon susreta Barcelonin trener Josep Guardiola. ose Mourinho pripremio je jedno taktičko iznenađenje: pouzdanog braniča, Portugalca Pepea, postavio je u vezni red!

 

- On je vrlo snažan igrač, i vrlo je iskusan. Bilo nam je teško igrati protiv njega u veznom redu. Čim je počela utakmica, vidjeli smo da će nam stvarati probleme - rekao je nakon susreta Barcelonin trener Josep Guardiola.

Barca je prva s 85 bodova, Real ima 77, šest je kola do kraja.

Komentara 4

MA
Majur
11:34 17.04.2011.

Ajd cmizdri malo.....

HO
hotfishlake
09:37 17.04.2011.

mourinho pravi pritisak na suce za slijedece utakmice ali je pritisak toliko proziran da je kontraproduktivan. pravi sudac ce mu sad bas pokazati da pritisci na njega ne djeluju i ako bude opet crveni - pokazat ce ga i bok.

TO
tommyyy
03:30 17.04.2011.

mourinho ne seri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije