Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni su genijalci

Mourinho: Treba zabraniti rasprave je li bolji Ronaldo ili Messi

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the Spanish league football match Levante vs Real Madrid on September 18, 2011 at the Ciudad de Valencia Stadium in Valencia. AFP PHOTO
AFP
07.10.2012.
u 23:19

- Mislim da je na kraju rezultat realan. Mislim da je sudac imao velikih pogrešaka, ali svatko može pogriješiti

Trener madridskog Reala Jose Mourinho osvrnuo se na igru C. Ronalda i Messija koji su u El clasicu postigli svaki po dva pogotka i dokazali da im na svijetu nema ravnih.

- Trebalo zabraniti rasprave o tome tko je bolji od njih dvojice. Obojica su s drugog planeta i igraju fantastičan nogomet.

Osvrnuo se Portugalac i na samu utakmicu.

- Mislim da je na kraju rezultat realan. Mislim da je sudac imao velikih pogrešaka, ali svatko može pogriješiti. I ja mogu pogriješiti.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić utakmicu je odgledao s klupe, prednost je dobio Mesut Ozil kojeg je pohvalio i trener.

- Izvadio sam ga jer mu je trebao odmor, ali mislim da je odigrao fantastičnu utakmicu - zaključio je Mourinho.

I trener Barcelone Tito Vilanova pohvalio je genijalni dvojac.

- Messi je još mlad i ne znam koji su mu limiti. Trebate ga vidjeti kako svakodnevno trenira i trudi se još napredovati. On je uvjerljivo najbolji igrač svijeta. Moram pohvaliti i Ronalda, veličanstven je igrač. Da nema Lea, vjerojatno bi dobio još više priznanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije