Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Mourinho se umalo potukao: 'Ti si Mickey Mouse igrač'

'Real Madrid Manager Jose Mourinho during a press conference at Old Trafford, Manchester.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
12.11.2013.
u 13:04

Mourinho se sukobio s braničem WBA Jonasom Olssonom. "Ti si Mickey Mouse igrač", rekao je Mourinho Šveđaninu, na što mu je ovaj odgovorio "začepi i odj...".

Nakon subotnje utakmice između Chelseaja i West Bromwich Albiona (2:2) došlo je do naguravanja, a u incidentu je sudjelovao i trener bluesa Jose Mourinho.

Mourinho se sukobio s braničem WBA Jonasom Olssonom. "Ti si Mickey Mouse igrač", rekao je Mourinho Šveđaninu, na što mu je ovaj odgovorio "začepi i odj...".

Engleski mediji navode da se dvojac nakon toga krenuo i fizički obračunavati, ali su ih razdvojili igrači i redari.

Chelsea je u subotu protiv WBA izborio remi u 90. minuti nakon što je Eden Hazard zabio s 11 metara. Gostujući su igrači žestoko prosvjedovali jer je sudac kontakt Stevena Reida i Ramiresa označio kao prekršaj.

>> Chelsea izvukao bod, Lovren i Southampton slavili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije