Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI

Mourinho pokazao nevjerojatan fair-play. Zekić: 'Svaka čast. Potez pravog gospodina'

Šibenik: HNK Šibenik i NK Slaven Belupo sastali se u 31. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
13.08.2023.
u 16:00

Roma i Partizani su igrali prijateljsku utakmicu u Tirani. Zoranu Zekiću se ozlijedio igrač, a već je iskoristio sve zamjene. Obzirom da on nije mogao uvesti novog igrača, Jose Mourinho je iz igre izvadio jednog svog

Roma i tiranski Partizani odigrali su prijateljsku utakmicu u Albaniji. Talijanska momčadi s 2:1 je pobijedila klub hrvatskog trenera Zorana Zekića. Međutim, u utakmici se istaknuo fair-play potez Josea Mourinha. 

U 78. minuti igrač albanske momčadi se ozlijedio. Zekić je do tog trenutka iskoristio sve zamjene. Hrvatski je trener pokušao nagovoriti suce da ipak puste na teren ranije zamijenjenog igrača, obzirom da je riječ o prijateljskoj utakmici. Suci nisu to dopustili, pa je Mourinho pronašao rješenje.

VEZANI ČLANCI:

"Čim je Mourinho shvatio što se dogodilo odlučio je izvući svog igrača kako bismo na terenu igrali 10 protiv 10. Potez pravog gospodina. Svaka mu čast. Prišao sam mu i rekao da nema potrebe za time, ali on je inzistirao. Kapa dolje", rekao je Zekić za Index i istaknuo kako mu je vrlo drago da su imali priliku igrati protiv velikog kluba i velikog trenera.

VIDEO Grčki mediji: Glavni osumnjičenici za ubojstvo navijača su Hrvat i Grci s debelim dosjeom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije