Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo pojačanje

Mourinho: Pedro je ambiciozan, napustio je Barcelonu jer je želio nešto više

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
21.08.2015.
u 19:08

- On je igrač s puno iskustva i s nečim što cijenim jako puno, a to je želja da napusti velikana, želja da napusti jedan od najboljih klubova svijeta

Jose Mourinho bio je oduševljen što je uspio dovesti Pedra na Stamford Bridge. Chelsea je Barceloni platio negdje oko 30 milijuna eura, a portugalski stručnjak smatra da je dobio pravog igrača.

- Pedro je jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu, započeo je Mourinho pa dodao:

- On je igrač s puno iskustva i s nečim što cijenim jako puno, a to je želja da napusti velikana, želja da napusti jedan od najboljih klubova svijeta. On je imao sve u Barceloni, volio je klub, ali je želio otići jer je želio nešto više u karijeri, mislim da je to očit znak ambicije. S Messijem i ostalim zvijezdama osvojio je sve, ali želi igrati svaku utakmicu i cijenim taj stav. Došao je igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor!

>>Jose Mourinho je jedan od glavnih razloga zašto sam došao

Komentara 2

DH
dalibor.hren
21:25 21.08.2015.

Ovaj Mourinho je stvarno prepun sebe: "Pedro želi nešto više!?" Čovječe, Pedro dolazi iz Barcelone, europskog prvaka! Više ne ide i ne može!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije