Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
City može proći

Mourinho: Ovo je najgora Barcelona u posljednjih nekoliko godina

'Real Madrid Coach Jose Mourinho (right) has words with Barcelona\'s Carles Puyol (left) on the touchline Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Adam DavyPress Association/Pixsell'
18.02.2014.
u 08:55

Barcelona nije samo Messi, ima tu i drugih vrhunskih igrača. Ali, smatram da je ovo najgora Barcelona posljednjih godina i Manchester City ima šanse

Danas se u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka sastaju Manchester City i Barcelona. Bit će to pravi spektakl i velika utakmica, a engleski novinari potražili su i mišljenje bivšeg trenera Reala Josea Mourinha.

- Naravno, prema tradiciji, Barcelona je favorit u ovom susretu. Međutim, ova Barcelona, od ove sezone, pokazuje da nije na razini prijašnjih godina, rekao je Mourinho te dodao:

- Naravno, ima Messija, on je zaista poseban igrač, a ima i više od njega. Barcelona nije samo Messi, ima tu i drugih vrhunskih igrača. Ali, smatram da je ovo najgora Barcelona u posljednjih puno, puno godina i Manchester City ima šanse. Mogu ih vidjeti kako prolaze u četvrtfinale, rekao je Mourinho.

>>Nastavlja se LP: Oni igraju svoju ligu... Ronaldo i Messi jure po nove rekorde

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:10 18.02.2014.

Jose iskorišta svaku priliku da napadne i provocira FC Barcelonu zbog svog kompleksa i saznanja da tamo očito nikada neče i nemre biti glavni trener i da tamo ne igraju njegov sistem bunkera i nogometne destrukcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije