Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Mourinho ne priča s medijima dok mu Uefa ne objasni razloge kazne

'Real Madrid coach Jose Mourinho (right) on the touchline Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
06.05.2011.
u 23:45

Trener madridskog Reala Jose Mourinho izjavio je preko svog pomoćnika Aitora Karanke da prestaje komunicirati s medijima.

Razlog je kazna od pet utakmica suspenzije, koju je Portugalac dobio zbog ponašanja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka s Barcelonom.

- Jose ne razumije zašto je kažnjen i zahtijeva da mu Uefa pojasni razloge suspenzije. Kaznu nije primio baš najbolje i rekao mi je da će bojkotirati medije sve dok mu Uefa ne pošalje službeno objašnjenje kazne - prenio je Mourinhova razmišljanja Karanka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:08 07.05.2011.

Mourinho ne priča s medijima dok mu Uefa ne objasni razloge zašto su njegovi igrači stajali u odbrani kao zečevi i miševi protiv FC Barcelona umjesto da igraju nogomet i napadaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije