Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT SE NASTAVLJA

Mourinho: Ne poštujem ono što je Wenger napravio

Jose Mourinho
Reuters (Ilustracija)
16.02.2014.
u 13:56

- Wenger ne poštuje moju prošlost kad kaže da se bojim neuspjeha. On ne poštuje moju povijest stoga ja ne poštujem njegovu. To je moj odgovor koji me ne usrećuje, ali odgovor kojega je Wenger zaslužio - rekao je Mourinho.

Trener Chelseaja Jose Mourinho još je jednom bocnuo trenera Arsenala Arsena Wengera s kojim posljednjih dana vodi medijsko prepucavanje. Sve je počelo nakon što je Wenger rekao da Mourinho ne želi priznati da je favorit za naslov jer se boji neuspjeha. Prgavi Portugalac na to je poručio ga je Wenger stručnjak za neuspjeh, a onda dodao još gasa.

- Wenger ne poštuje moju prošlost kad kaže da se bojim neuspjeha. On ne poštuje moju povijest stoga ja ne poštujem njegovu. To je moj odgovor koji me ne usrećuje, ali odgovor kojega je Wenger zaslužio - rekao je Mourinho za ITV.

"Mourinho je dosadni nasilnik"

U obranu Wengera stao je Bob Wilson (72), Arsenalova legenda s više od 230 utakmica u dresu topnika.

- Mourinho ne poštuje protivnike. Ne volim nasilnike, a Mourinho mi je osim toga strašno dosadan. On je trener ogromnog talenta, ali je samopromotor koji je uglavnom u krivu - rekao je Wilson.

>> WBA šokirao Chelsea i Mourinha u 87. minuti, poraz Hulla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije