Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalan na konferenciji

Mourinho napisao igračima: Nedostaju vam muda!

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.03.2014.
u 14:10

- Gotovo je! Ovime smo ispali iz utrke za naslov prvaka, rekao je Mourinho, iako je njegova momčad i dalje vodeća na ljestvici

Jose Mourinho bio je iznimno ljutit nakon jučerašnjeg poraza Chelseaja od Crystal Palacea. Njegova momčad zakomplicirala si je borbu za naslov prvaka, a Portugalac je na konferenciji za novinare bio u elementu.

- Gotovo je! Ovime smo ispali iz utrke za naslov prvaka, rekao je Mourinho, iako je njegova momčad i dalje vodeća na ljestvici. Doduše, ima utakmicu više od Liverpoola i dvije od Cityja, ali do kraja je još sve moguće.

Nakon toga novinari su ga počeli ispitivati o sljedećoj sezoni i, između ostalog, upitali što Chelseaju nedostaje da bi iduće sezone ostao u utrci za naslov. Mourinho nije odgovorio na to pitanje, uzeo je komad papira u ruke i napisao:

"Muda".

>>Mourinho očitao bukvicu sakupljaču lopti: Bilo me strah da ga netko ne udari

Komentara 1

PO
postar45
22:19 30.03.2014.

nista novo od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije