Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MEKANOG SRCA

Mourinho: Moja najveća želja? Da se Vilanova oporavi od tumora

Mourinho (1)
Screenshot youtube
25.08.2013.
u 13:18

- Želio bih i da se Mandela oporavi te svi ljudi na svijetu koji pate od sličnih problema - rekao je Mourinho

Trener Chelseaja Jose Mourinho, unatoč arogantnom pristupu u poslu po kojem je poznat, u sebi ima i te kako ljudskosti.

U jednom intervjuu za engleske medije upitan je što bi poželio kada bi imao tri želje. Kratko je razmišljao o odgovoru, a onda iznenadio:

- Htio bih da se Tito Vilanova oporavi od svoje bolesti, a Mandela da se oporavi od svoje bolesti. A i svatko na svijetu koji u ovom trenutku pati od sličnih problema da se oporavi.

Unatoč lijepim željama za Vilanovu, kojemu je svojedobno zabio prst u oko, prema nekadašnjem rivalu na klupi Barcelone Pepu Guardioli i dalje upućuje provokacije.

Naime, njegov će se Chelsea susresti s Bayernom u Uefinom Superkupu koji se igra 30. kolovoza, a Portugalac ne daje njemačkoj momčadi velike šanse.

- Bayern je bio najbolji u Europi, no to je bilo onda kada je trener bio Heynckes. Sada Bavarci imaju novog trenera i nove igrače i nisam siguran da su jaki kao lani.

>> Ništa od Rooneyja: Napad Chelseaja pojačat će Eto'o

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije