Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luki treba vremena

Mourinho: Modriću još puno toga nedostaje, nema samopouzdanja

Luka Modrić (1)
AFP
03.10.2012.
u 09:34

– Bolje se slažem sa svojom suprugom nego s Ramosom, ali mislim da je pravi profesionalac

Trener madridskog Reala Jose Mourinho uoči utakmice drugog kola Lige prvaka između Ajaxa i Reala komentirao je, između ostalog, i situaciju njemačkog nogometaša Mesuta Özila, koji ove sezone igra puno manje nego prošle. Podsjetimo, podršku svom suigraču ovog vikenda u utakmici protiv Deportiva dao je i Sergio Ramos koji je ispod svog dresa u drugom poluvremenu utakmice s Deportivom nosio dres Mesuta Özila. Nakon utakmice španjolski mediji raspisali su se o tome da Ramos na taj način prkosi Mourinhu, s kojim nije u dobrim odnosima, no Ramos je to demantirao i rekao da je on pravi profesionalac koji ne bi namjerno radio nešto što šteti odnosima u klubu.

– Slažem se s tim da je Ramos pravi profesionalac. Njegova podrška Özila njegova je stvar, ne moja – rekao je Mourinho.

Kakav je odnos vas i Ramosa?

– Bolje se slažem sa svojom suprugom nego s njim.

Zašto Özil igra manje ove sezone?

– Manje vremenski ili manje kvalitetno? – protupitanjem je odgovorio Mourinho te nastavio: – Veća kvaliteta igranja znači i više vremena u igri.

Što još Modriću nedostaje da bi igrao svoj najbolji nogomet?

– Treba nam više zajedničkih treninga, mora bolje upoznati svoje suigrače, a nedostaje mu i samopouzdanja. Isto tako, mora bolje upoznati trenerove ideje. Ma, puno toga mu još nedostaje.

>>>Pogledajte španjolski film "Korijeni Luke Modrića"

>>>Ramos izaziva Mourinha: Ispod svog, nosio Özilov dres

Komentara 16

DU
Deleted user
10:35 03.10.2012.

Maurinho,je profesionalac,i covjek ne izvlaci iz dzepa odgovore,nego iz svoje glave,i sve je ovim rekao o Luki,i ostali standarnim igracima Reala.

AM
a_morte_i_rossi
10:41 03.10.2012.

dosadni ste sa tim modricem.... prelazite svagu granicu i vise nije zabavno!

DU
Deleted user
10:24 03.10.2012.

Mourinho je sve rekao. Ne treba tu ništa dodavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije