Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa kaznila Realova trenera

Mourinho kažnjen s pet utakmica i 50.000 eura

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho (3R) is pictured after being expeled from the field during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at
AFP
06.05.2011.
u 16:51

Realov trener Jose Mourinho kažnjen je s pet utakmica i 50.000 eura zbog ponašanja nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Barcelone u kojoj su Madriđani pobijeđeni sa 2:0

Portugalski je trener već odradio jednu utakmicu kazne na Nou Campu, jedan susret dio je trogodišnje uvjetne suspenzije, tako da Mourinho još mora pauzirati tri utakmice. Realov trener na konferenciji za novinare nije prestao govoriti, spominjao je Unicef, Uefu i urotu protiv svoga kluba, na što je Europski nogometni savez reagirao spomenutom kaznom.

Uefa je kaznila i Barcelonina rezervnog vratara Josea Pintu, koji je predvodio naguravanje prilikom ulaska navijača u tunel nakon prvog poluvremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije