Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real deklasirao Malagu 7:0

Mourinho dopustio Ronaldu da ranije izađe iz igre

cristiano ronaldo
AFP
04.03.2011.
u 00:01

Iako je napravio tri izmjene, Realov trener Mourinho čuvao je najskupljeg igrača. Kako je utakmica bila odlučena, 13 minuta igrao je s deset igrača. Dopustio je Cristianu Ronaldu da izađe iz igre zbog ozljede

Nogometaši madridskog Reala sinoć su deklasirali Malagu 7:0. Cristiano Ronaldo je postigao novi hat-trick (strijelci su bili još Benzema 2, Marcelo i Di Maria) te zatražio zamjenu

Pri kraju utakmice dogodila se zanimljivost. Naime trener Reala Jose Mourinho već je napravio tri izmjene, no dopustio je Cristianu Ronaldu da napusti travnjak jer  je Malaga  imala igrača manje, a dvoboj  je već bio odlučen.

Nije Joseu palo na pamet da riskira jaču ozljedu najskupljeg Realovog nogometaša pa su kraljevi posljednjih 13 minuta igrali s desetoricom nogometaša. Barcelona i dalje Realu bježi sedam bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije