Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi u United

Mourinho će imati 380 milijuna eura za pojačanja

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
25.04.2016.
u 16:30

U protekle dvije godine United je pod vodstvom Louisa van Gaala potrošio više od 300 milijuna eura za pojačanja, a klub ima čak 39 igrača na rosteru

Iako je dramatično posijedio u zadnjih nekoliko mjeseci, nakon otkaza u Chelseaju, Jose Mourinho neće se morati brinuti zbog novca kada ovog ljeta preuzme Manchester United, jer će imati 380 milijuna eura za igračka pojačanja, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

U protekle dvije godine United je pod vodstvom Louisa van Gaala potrošio više od 300 milijuna eura za pojačanja, a klub ima čak 39 igrača na rosteru.

To je neodrživo stanje, europski velikani kao što su Barcelona i Real Madrid imaju puno manje igrača na svojim rosterima. Barcelona ove sezone koristi 24 igrača, a Real 22.

Komentara 4

Avatar Germanicus I
Germanicus I
16:57 25.04.2016.

Odmah kreće u potjeru za Slovenskim magovima nogometa Janezom novakovićem i Janezom Kramplom!Hihihihihihihihihih......likovi su s nogometom na vi ali će se publika imati barem čemu smijati!

DO
dommar36
21:11 25.04.2016.

sramota..leicester je 17 momcad ove sezone po budzetu pa su nadomak naslova prvaka.. jedino sto ovakve momcadi mogu (chelsea,manchester,real,psg....) "kupovat" naslove troseci brutalne iznose ..sport vise nije sport nego samo biznis..nazalost...

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:53 25.04.2016.

Mourinho će imati 380 milijuna eura za pojačanja i uz Boga i domoljublje če imati obavezu da titula prvaka postane svoja na svome u Manchesteru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije