Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Guardian o Mandžukiću

Mourinho bi najviše volio dovesti u formu igrača kojeg je Guardiola otpisao

Mario Mandžukić
Boris Ščitar/PIXSELL
31.03.2014.
u 16:50

Još se navodi kako Mandžukića žele neki njemački, španjolski i talijanski klubovi, a interes je pokazao i Arsenal

Kako se bliži kraj sezone, tako se sve više nagađa o budućnosti Marija Mandžukića. Britanski Guardian tako se još jednom raspisao o njemu, a u članku se navodi da je on velika želja Josea Mourinha, a na listi želja nalazi se uz Diega Costu i Radamela Falcaa. Autor članka navodi kako će hrvatski reprezentativac na ljeto vrlo vjerojatno napustiti Bayern zbog dolaska Roberta Lewandowskog te da će biti velika borba oko njega jer je puno zainteresiranih.

"Jak je u držanju lopte, stalna je opasnost u kaznenom prostoru i sposoban je zabiti 20 golova u sezoni. Bilo je puno priče o sukobu s Guardiolom i glasina o nezalaganju na treningu, iako ne postoji nešto što bi Jose Mourinho želio jače nego dovesti u formu i dobiti potpunu predanost igrača kojeg je trener Bayerna otpisao i pustio da ode", piše Guardian.

Još se navodi kako Mandžukića žele neki njemački, španjolski i talijanski klubovi, a interes je pokazao i Arsenal.

>>Mandžukić u Guardiolinom zagrljaju proslavio titulu

Komentara 3

BO
bojnik
17:23 31.03.2014.

Mario, hrvatski sine ne idi na gusarski otok!

Avatar Topgen
Topgen
22:34 31.03.2014.

Kupio bih ga i ja ali za koju cijenu ?

IP
Ivan Pavao III
18:13 31.03.2014.

Bojniče, gdjegod ode bit će mu bolje nego što mu je bilo na lopovskom poluotoku. Interesantno je kako su prema vama svi drugi ili gusari, ili neznalice, ili pokvarenjaci, a jedino su, eto, Hrvati pošteni, pametni, radini itd. itd. Dajte se, zaboga, uozbiljite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije