Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trakavica traje

Moratti gubi živce: Neka se Sneijder odluči do kraja dana!

\'Inter Milan\'s Wesley Sneijder applauds the fans after their Champions League soccer match against Tottenham Hotspur at White Hart Lane in London November 2, 2010.   REUTERS/Dylan Martinez  (BRITAIN
Reuters
14.01.2013.
u 21:18

- Ima vremena, još su dva tjedna do kraja prijelaznog roka. Opušten sam i razmatram svoje opcije

Trakavica oko transfera Wesleyja Sneijdera iz Intera se nastavlja, a predsjednik milanskog kluba sve više gubi strpljenje.

- Želimo Sneijderov odgovor do kraja dana. Bilo bi profesionalno od njega da brzo donese odluku - izjavio je Interov predsjednik Massimo Moratti.

Inače, Inter je prihvatio ponudu turskog Galatasaray za Sneijdera od 10 milijuna eura, ali s obzirom na to da su interes pokazali i Liverpool te Tottenham, Nizozemcu se ne žuri s odlukom.

- Ima vremena, još su dva tjedna do kraja prijelaznog roka. Opušten sam i razmatram svoje opcije - rekao je Sneijder.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije