Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor tudor:

'Moramo se što prije 'prešaltati' u glavama i napasti Lokomotivu'

igor tudor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.08.2014.
u 12:29

Trener Hajduka odradio je suspenziju u Prvoj HNL i vraća se na klupu.

Nakon velike pobjede nad Šahterom u Europskoj ligi, Hajduk u nedjelju od 19 sati očekuje susret s Lokomotivom u Kranjčevićevoj.

- Iscrpljeni smo psihički i fizički, ali smo zato napunjeni samopouzdanjem. Moramo što prije ‘prešaltati’ glavu i baciti se u novi film. Lokomotiva je standardno dobra momčad, pri vrhu je i sigurno će to biti prava utakmica - rekao je trener Hajduka, Igor Tudor, koji je odradio suspenziju u Prvoj HNL i vraća se na klupu.

Najavio je napadačku igru bez mnogo promjena u sastavu.

- Mi ćemo igrati našu igru, a neće nam biti lako svega tri dana nakon Šahtera. No, to je tako, nitko te ne pita što je bilo jučer. A ako izgubiš, sve se zaboravlja. Svaki od igrača mora dati svoj maksimum ako želi zadržati mjesto u sastavu - naglasio je.

 

Tudor nije želio komentirati dolazak Jerka Leke i Ante Rukavine iz Dinama u Lokomotivu pred utakmicu s Hajdukom.

- To su stvari na koje smo navikli i na njih se ne obazirem jer nisu u mojoj domeni - rekao je Tudor, a zaobišao je i komentar o kažnjenim sucima Ljubičiću i Šimčiću.

Kazao je tek riječ, dvije o sljedećem suparniku u Europskoj ligi - Dnjipru.

- Dobili smo teškog protivnika, apsolutnog favorita, ali o njemu ćemo razmišljati kad dođe vrijeme - zaključio je trener Hajduka.

>>Hajdukov recept: Dečki igraju za 10 tisuća kuna, ali sa srcem

>>"Izbirljiva zagrebačka publika" treba se ugledati na Torcidu!

Komentara 1

LI
list68
19:48 09.08.2014.

Nije Tudor neki trener, nema Hajduk "zvijezde" poput nekih u Mamićevoj ligi, ali navijat ćemo za Hajduk taman da bude zadnji, uostalom ovu ligu ne smatraju legitimnom, čak i neki igrači dynama, ali ne smiju reći zbog šefa, pa mjesto na ljestvici i nije neki pokazatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije