Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plave čekaju dvije ključne utakmice ovog proljeća

Morales se ozlijedio, izgubio dane u Čileu

Pedro Morales
Pixsell
02.04.2010.
u 08:40

Dinamo se priprema za dvije važne utakmice, za gostovanje u Rijeci gdje bi mogao napraviti korak prema naslovu prvaka, a potom slijedi polufinale kupa s Hajdukom.

– Nema imperativa, iako želimo osvojiti kup. Važno je da igramo kako treba, pa ako Hajduk bude bolji, čestitat ćemo mu. Ne, to ne bi kod nas izazvalo potrese – tvrdi sportski direktor Zoran Mamić.

U toj pripremi nije bilo Pedra Moralesa, Dinamo ga je pustio, iako nije morao, u reprezentaciju Čilea, a Pedro nije igrao ni minute. Kaže da je ozlijeđen.

– Pokušao sam trenirati, ali nisam mogao – kazao je Morales za čileanske medije, koji tvrde da ima velikih problema s koljenom.

– Valjda se ondje ozlijedio, nisam još dobio informaciju o tome – kaže mlađi Mamić, koji nije previše optimističan glede gradnje Kajzerice.

– Daleko je to još. Sad se barem o tome govori, i to je pomak, no do realizacije je daleko, tko zna što će odlučiti Skupština grada. I kada – suzdržan je mlađi Mamić.

– Lijepo izgleda ono što sam vidio u novinama, možda bih mogao produljiti ugovor s Dinamom pa da zaigram na novom stadionu. U Maksimiru je doista opasno, stadion se raspada, može vam cigla pasti na glavu – šali se Robert Kovač.

No, ima li novosti o produljenju ugovora s plavima?

– Ne znam, pitajte sportskog direktora.

– Stalno razgovaramo i želimo ga, sve ovisi o njegovoj želji i zdravlju. U stanju u kakvom je sad, želimo da igra i dalje – kaže Mamić.

Robert Kovač zadovoljan je ozračjem u momčadi i time što plavi primaju malo golova.

– Neće ni u Rijeci biti lako, nije bilo lako ni u Koprivnici, a u Splitu, otkako sam ovdje, nismo bili baš sjajni. No, 30.000 ljudi se rijetko skupi u našoj ligi, mora i nas to ponijeti. A znamo da će biti čvrsto, već sam se i ja naviknuo da je tako u Splitu, a kao i obično, preskakat će se igra – kazao je Robert Kovač.

Robert Kovač pohvalio je Ivicu Olića i svom bivšem klubu Bayernu dao šansu da izbaci Manchester United:

– To je bio pravi Olićev gol. Bayernu se vraćaju Robben i Schweinsteiger, a United će biti bez Rooneya. Bayern može u polufinale.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:38 02.04.2010.

Ako se ozlijedi Morales to znači da če Hrvatska izgubiti i poslednjeg mušketira sa svog zapadno balkanskog teritorija koji bi eventualno mogao učestvovati na smotri najboljih u Južnoj Africi..Jasno uzto se nesmije zaboraviti na vjerne hrvatske navijače koji če za utjehu na World Cup putovati da podrže i navijaju za Sloveniju i Srbiju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije