Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet izigrava zvijezdu

Morales bez Dinamova dopuštenja otišao na pripreme Čilea

Pedro Morales
Dalibor Urukalović/Pixsell
07.01.2011.
u 10:47

Čileanski Triunfo piše kako je Dinamov veznjak Pedro Morales prekinuo odmor i samoinicijativno se pridružio momčadi Marcela Bielse iako nije dobio dopuštenje kluba iz Maksimirske

Čile 22. siječnja igra prijateljsku utakmicu protiv SAD-a, a Morales je otišao na pripreme za tu utakmicu iako mu pripreme s Dinamom počinju 10. siječnja. Utakmica protiv SAD-a nije u službenom Fifinom terminu pa klub nije dužan pustiti svog igrača da igra u reprezentaciji.

Morales je nedavno rekao da je nezadovoljan u Dinamu i da želi otići jer nije dobio pravu priliku. No nije rekao da je uzrokovao već nekoliko skandala zbog izigravanja "zvijezde". 

Ključne riječi

Komentara 12

CA
carlos1
13:56 07.01.2011.

Slažem se Vladek. Poslati ga u Hajduk. Njima i tako stalno fali Pedro.

JU
juma
12:38 07.01.2011.

Poslati ga na posudbu u Lokomotivu.

OB
-obrisani-
14:02 07.01.2011.

Morales bez Dinamova dopuštenja otišao na pripreme Čilea jer osječa da na zapadnoma balkanu nema za njega više mjeste jer ne kuži Thompsonov ritam i tekstove i ne vrijeđa sve oko sebe onako po zavičasko kulturno,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije