Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA BRAVO LUKA
Povratak na članak

Modriću se svi klanjaju: Izjava legende Reala o Luki odjeknula svijetom

Mnogi su uvjereni da je već sad Modrić zaslužio Zlatnu loptu, a da u to nema sumnje ako Hrvatsku odvede na svjetski tron.

Komentari 17

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:46 11.07.2018.

Srce sezone a niš ne jedri @Ivo Hrvatina kaj je pa sad ?

VL
PR
prajdali100
13:21 11.07.2018.

Navijao sam za Belgiju ali izgubila je !!!! Igraju lijepo, razigrano, dječački ali nije išlo.Francuska !!? Nisam rasist, nedaj Bože, ali kao selekcija Gabona !!!

VL
DO
domxerex
10:02 11.07.2018.

Ovaj članak je dokaz kako je novinarstvo kod nas trulo. VL bi bolje vidila djeca iz osnovne škole. Novinarska sekcija neke srednje škole bi još i napravila ozbiljne novine od njih. Ovi sadašnji novinari ili pljuju ili dižu u visine. Nema kod njih ništa normalno, je u ekstremnima a život nije takav. Stalno bi htjeli svi pisati o nekim senzacijama a mi smo mala država i narod i kod nas bude neka senzacija 2-3 puta godišnje. Najveća zasluga i uspijeh "naših" novinara je val odseljavanje hrvata i negativistički pogled na stanje u državi. Sranje je i kod drugih ali kod njih novine ne pišu protiv vlastite države. Možda to i je ključ kod nas. Ovo naime nije njihova domovina, njihova otadžbina je negdje drugdje, tamo odakle su nam doseljeni njihovi očevi i/ili djedovi da nas okupiraju i drže u pokornosti kao ovce.

VL
PR
prohujalo
09:42 11.07.2018.

Pretjerujete. Čitajući francuske medije isto se može zaključiti i za neke francuske igrače. Zaustavite ljude kod nas na cesti,kladim se da 90% upitanih ne bi znalo nabrojiti nijti jednog francuskog igrača koji igra na SP. A kamo li još da mu se klanjaju. Slično bi bilo i u drugim zemljama izvan Francuske. Budimo ozbiljni i recimo hop tek kad sve završi.

VL
NO
nogogaz
20:19 11.07.2018.

Koliko ja citam strane medije ta izjava nije bas odjeknua u svitu....samo je mala vijest(ako je u mediju) koja skoro nema komentara. Belgija, ako izgubimo jos imamo sanse protiv vase reprezentacije za nasu medalju!

VL
IP
Ivan Pavao III
13:57 11.07.2018.

Dajte, zaboga, ostavite se balkanskog hvalisanja.

VL
EX
Exar89
09:09 11.07.2018.

Svi mu se klanjaju? Dajte molim vas obuzdajte takvo pretjerivanje.

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
08:42 11.07.2018.

Luka je super ali danas je divan dan za ljudi u Srbiji i Sloveniji jer umjesto balkanaca i južnih europljana danas se svi zejedno pravimo da smo Englezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.