Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Dasović
Povratak na članak

Modriću će sljedeći EP biti sasvim drukčiji – jer će biti posljednji

Sve što je legendarni Boban uočio gledajući Modrića na Svjetskom prvenstvu, to potpuno, nesebično davanje i odricanje, kapetana nije napustilo ni godinu i pol nakon završetka SP-a, dapače, gledajući ga kako “gine” protiv Slovaka, stekao se dojam kako mu nikada nije bilo više stalo

Komentari 13

Avatar Tony_Makroni
Tony_Makroni
07:20 18.11.2019.

nikad se ne zna kada će i što nekom biti posljednje...

VL
Avatar southman
southman
07:30 18.11.2019.

Nikad više strijelca kao što je bio Šuker i nikad više igrača kao što je bio Modrić. Ali i nakon Šukera smo bili drugi na svijetu , pa zašto jednom u budućnosti i nakon Modrića ne bismo bili u samom vrhu.

VL
VL
????
07:06 18.11.2019.

"A onda nastupa era od koje hrvatski nogomet i te kako treba strepjeti..." - kaže novinar. A zašto bi trebalo strepjeti, ja mislim da uopće nije tako. Naravno da je Modrić posebna kategorija koja se rađa možda svakih 20-30 godina, ali kad vidim kako mladi poput Vlašića ili Brekala s niti 10 nastupa za momčad igraju grizu i daju daju dodatni pogon reprezentaciji, mislim da nema straha. Vlašić daje Slovacima 2x gol u 2 utakmice na potpuno isti način, rutinirano kao da je 100 puta to učinio i još opali loptu iz punog trka precizno u kut. Iskreno, ne sjećam se koji to naš igrač može tako iz punog trka puknuti loptu. Brekalo isto tako, odmah nered u protivničkoj obrani kad je ušao. A sigurno imamo još mladih koji će možda malo kasnije proigrati nego ova dvojica, a čekaju negdje kao napete puške svoju priliku. Samo se nadam da će ih zaobići ozljede i da će imati sreće na velikim natjecanjima bez koje ipak teško možeš napraviti veliki uspjeh.

VL
Avatar stominac
stominac
08:21 18.11.2019.

eeee nečovječe dasoviču, nikad od tebe

VL
DA
danijelrukavina4
08:02 18.11.2019.

Čestitke igračima i vodstvu na plasmanu na europsko prvenstvo. Nadam se da su svi svjesni da su samo izborili plasman da se časno natječu na prvenstvu. To je daleko lakši dio. Tek sada dolazi teži dio posla. Svi koji su ostvarili plasman su kvalitetne ekipe i svi mogu doći do finala. Kada se uspoređuje našu zemlju sa nekim nogometnim velesilama - to će biti kao David protiv golijata ili kao iz stare Grčke borba Leonida i 300 spartanaca protiv vojske Darija u Termopilskom klancu ( jer ja Vas doživljavam kao neku vrstu modernih ratnika i gladijatora) . Samo spartanska priprema svih u momčadi i granitno jedinstvo i zajedništvo će u tom slučaju moći nas dovesti do cilja. Drago mi je vidjeti da imamo spoj mladosti i iskustva. Pripreme su počele. Sretno.

VL
PR
prajdali100
08:05 18.11.2019.

Nikada nisam volio način na koji piše ovaj novinar.

VL
MI
mirotvorac
09:48 18.11.2019.

Novinarcicu,ispravi naslov , EP posljednje,izgubio si se u naslovu.

VL
Avatar Jopa
Jopa
09:34 18.11.2019.

Nemamo te sreće da kažemo ovo je tvoj zadnji novinarski uradak..

VL
DU
Deleted user
07:55 18.11.2019.

modrić nije imao težu ozljeda u karijeri! Samo da tako i ostane . Tako da može još 2-3 godine odigrat na top nivou. Do tada će se trebati naći novi vezni playmaker!

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:09 18.11.2019.

"vlasnik brojnih priznanja i rekorda koji nikada neće biti dostignuti." - nikad ne reci nikad Dasoviću.

VL
SA
SI aka SI
10:16 18.11.2019.

Modrić bi mogao odigrati i SP, ako ga zdravlje posluži, a do tada se nadam da će se pojaviti igrač koji će uz njega stasati i koji bi ga mogao naslijediti. "Strijepiti" možemo jedino iz razloga što takvog igrača u postojećem kadru nema, Kovačića se čeka zadnjih 5 godina da krene, ali očito od toga ništa. Međutim, strijepili smo i da nikada novog Bobana, pa se pojavio Modrić. Strijepili smo i da nikada novog Šukera, pa bi ga Dudu dostigao bez one ozlijede. Poslije SP i povlačenja Mandžukića se Rebića prebacivalo na devetku, pokušavalo s Livajom, pa se odjednom pojavio Petković. U svakom slučaju, situacija je puno bolja nego krajem 90ih kada se loše napravila smjena generacija, pa nismo dobar rezutat imali sve do 2008. Uglavnom, Modrić će igrati još 2 godine na približno jednako kvalitetnom nivou, a to je dosta dug period i vjerujem da će se do tada pojaviti neki novi Luka

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
17:52 18.11.2019.

Mi smo napravili tihu smjenu generacije ,a da uspjeh/rezultat nece trpit . Poslje Modrica tesko da cemo imat takog MAJSTORA ! Ali imamo neke nove decke. Vlasic mi je odusevio da smo dobili na to poziciji eksplozivnog igraca koji mozee dat gol izvan 16 i to u punom trko ili covjekom na ledjima. Tu je Brekalo eksplozivnost,drskostst,dribling vic u igri. Bruno kako taji igra martinelu,moze sacuvat loptu, i skok ig

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
20:48 18.11.2019.

Ja sve cekam kad ce Dasovicu Flaku i ostalim pljuvacima protiv Hrvatske biti zadnji clanak u novinama i nikako ne docekah

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.