Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA VELIKANI

'Modrićev nasljednik' napušta Real? Nakon manje od godinu dana u Madridu, traži se izlaz

LaLiga - Las Palmas v Real Madrid
Foto: BORJA SUAREZ/REUTERS
1/3
04.03.2024.
u 17:23

Rješenje problema je u interesu i madridskom klubu, a ono bi moglo doći u obliku posudbe. Kao moguća destinacija za ofenzivnog veznjaka ističe se Milan

Budućnost mladog turskog ofenzivca, Arde Gülera (19), u madridskom Realu postala je poprilično nesigurna, piše španjolski Sport. Navode kako bi ga 'kraljevski klub' mogao ovoga ljeta poslati na posudbu u Italiju. Mladić je trebao biti Realovo čudo od djeteta, a kada je prošloga ljeta stigao iz Fenerbahčea za 20 milijuna eura zvali su ga Modrićevim nasljednikom i Realovom verzijom Messija. 

Međutim, problemi su se javili vrlo rano. Gülera čitave sezone muči niz ozljeda zbog kojih je morao propustiti čak 16 utakmica, odnosno uspio je prikupiti tek 25 minuta kroz tri nastupa.

GALERIJA  Dinamo kiksao protiv Osijeka, jedva osvojio bod na Opus Areni

LaLiga - Las Palmas v Real Madrid
1/8

Dakako, mladi igrač ovom situacijom nije zadovoljan i traži rješenje. Güler i njegovi suradnici su tijekom dogovaranja transfera navodno tražili garancije igranja u prvoj postavi i istaknute uloge u momčadi, što se očito nije ostvarilo.

VEZANI ČLANCI:

Ovakvo stanje uzrokuje probleme i u turskoj reprezentaciji gdje je Güler iznimno važna karika. Problem postaje sve veći kako se približava Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Rješenje problema je u interesu i madridskom klubu, a ono bi moglo doći u obliku posudbe. Kao moguća destinacija za ofenzivnog veznjaka ističe se Milan. Razgovore između klubova se spominje i u talijanskim medijima, a na dogovor mora pristati i igrač.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 1

GN
gnoj
18:44 04.03.2024.

Puno taj mali još mora pojesti žganaca da bi stigao Luku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije