Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Lukom u Madridu

Modrić: Zasad se ne družim s Balićem, nemam njegov telefon

'Real Madrid vs Valencia during Spanish King\'s Cup match, in the pic: Luka Modric. January 15, 2013. Foto © nph / Caro Marin) *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
18.01.2013.
u 17:19

– Trener radi sve najbolje za klub, pokušava uvijek izvući najviše od nas igrača. Nažalost, malo u prvenstvu "štekamo".

Luka Modrić, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, našao je malo vremena između stalnih treninga, utakmica i putovanja madridskog Reala i došao na utakmicu hrvatskih rukometaša na Svjetskom prvenstvu. Utakmicu protiv Egipta gledao je u društvu supruge Vanje i Sandija Šole, predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza.

– S obzirom na to da se rukometaši sele u Zaragozu, a vjerujem poslije i u Barcelonu, moći ću ih gledati samo na televiziji. Dečki su godinama u vrhu svjetskog rukometa i svaka im čast – rekao je Luka.

Jeste li se vidjeli ili družili s Ivanom Balićem koji je prije nekoliko mjeseci došao u Madrid.

– Nažalost nisam. Nemam njegov telefonski broj – rekao je Luka.

Kakav je život u Madridu?

– Moram priznati da mi je lijepo u Madridu. Uživam. Kad nisam na treningu, najčešće sam kod kuće s obitelji. Tu i tamo malo izađem. Imam neka svoja mjesta na koja odvedem klinca da se malo zabavi. Posebno me oduševljava vrijeme. U prosincu i siječnju, kada su kod nas temperature u minusu, ovdje je ugodno sunčano – rekao je Luka.

Usporedba Londona i Madrida?

– Teško mi je reći. U Londonu sam proveo četiri prekrasne godine i sigurno je da me za taj grad vežu lijepe uspomene. Emotivno sam vezan za London tako da mi je još teško uspoređivati – kazao je Luka. Možda se uskoro vratite na Otok, nogometni klub Chelsea jako je zainteresiran.

– Ha, ha. Dobro, možda je nakon Londona i Madrida na redu nova europska metropola.

Pariz?

– Ne, ne, ništa od toga. Sad ću ostati malo dulje u Madridu.

Kako se nosite s popularnošću u Madridu? Svi traže autogram, svi bi se željeli fotografirati s jednom od zvijezda kraljevskoga kluba.

– To je malo izraženije u Madridu nego u Londonu. Ljudi me prepoznaju gdje god odem, na ulici, u restoranima. Dobro se nosim s time. Uvijek pokušavam ugoditi svima, ispuniti im želje. Uostalom, to sam uvijek radio. Samo što je sada intenzitet puno jači. Nisam se promijenio, uvijek pokušavam izaći u susret ljudima.

Nekoliko rečenica o Ronaldu?

– Ajooj, o njemu sam već sve rekao. O njegovim igračkim kvalitetama uopće ne treba raspravljati. Njegova kvaliteta kao osobe također je na visokoj razini. Stvarno me oduševio.

Za koga biste glasovali u izboru Fife za najboljeg igrača i trenera?

– Nećemo sad o tome. Nisam kapetan reprezentacije. Kad budem kapetan reprezentacije, onda me to možete pitati.

Ali da jeste kapetan, za koga biste glasovali?

– Ali nisam. I točka.

Kako je raditi s Mourinhom? Je li se promijenio od početka prvenstva dosad kada su rezultati nešto slabiji?

– Trener radi sve najbolje za klub, pokušava uvijek izvući najviše od nas igrača. Nažalost, malo u prvenstvu "štekamo". Ne malo nego puno. Ali imamo još kup i Ligu prvaka. Tu smo još u igri. Na kraju može sezona ispasti dobra. Ništa još nije gotovo. Ima još puno utakmica do kraja sezone – rekao je Luka koji nije želio komentirati sukob Mourinha s Di Marijom, slanje Casillasa na klupu...

Španjolski novinari nisu vas baš mazili. Proglasili su vas promašenom investicijom?

– Ah, mediji ko mediji. Ne pratim što se piše. Ne razumijem još dobro španjolski. Polako učim. Zasad više razumijem nego što govorim. Iskreno, nisam još ni angažirao učitelja za španjolski jezik. Jednostavno nisam stigao od silnih obveza. No, ubrzo ću se posvetiti tom "problemu".

Uskoro će i kvalifikacijska utakmica protiv Srbije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil?

– Ima još vremena do te velike utakmice, iako svaki dan razmišljam o njoj. No, prije Srbije odigrat ćemo prijateljsku utakmicu u Londonu, u veljači. Tu ćemo vidjeti u kakvoj smo formi. Naravno da bi bilo poželjno da u ožujku svi budemo u optimalnoj formi kako bismo osvojili sva tri boda na domaćem travnjaku – zaključio je Luka Modrić.

>>>Modrić gledao pobjedu nad Egiptom: Da barem mogu češće...

Ključne riječi

Komentara 8

PP
Peter Petrovic
19:27 18.01.2013.

boli nekoga ,skim se ti druzis.narod ima vecih briga ,nego brinuti o tvojim druzenjima. uostalom ko si ti?

FC
fajter.coric
19:35 18.01.2013.

Crni pinokio koje su ti obaveze, imaš dnevno trening-dva i tjedno jednu utakmicu,što radiš kući tjedno iza treninga, biće s dicom gledaš crtane filmove ...

DU
Deleted user
18:44 18.01.2013.

...Ivano, Ivano! Ili nemaju tvoj broj ili im se ne javljaš. A da je pitao Ergićku ili ostale lipotice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije