Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELI SE BRAZILU

Modrić vjeruje u prolaz: Nemojte podcjenjivati Hrvatsku

Luka Modrić, Marcelo
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.12.2013.
u 15:24

- Skupina je teška, ali želimo dalje. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Dat ćemo sve od sebe i uživati u igri - rekao je Luka Modrić.

Iako su se u subotu propisno osramotili na gostovanju kod trećeligaša Olimpica, u nedjelju nogometaši Reala nisu pričali o toj utakmici, već su komentirali ždrijeb Svjetskog prvenstva u Brazilu.

- Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na SP-u. Puno nam to znači. Brazil je jedan od favorita prvenstva, ali mi želimo pokazati svoju kvalitetu. Raduje me što ću igrati protiv Marcela i nadam se kako će imati težak posao. Brazil će u toj utakmici biti pod većim pritiskom - rekao je Modrić te se osvrnuo na Kamerun i Meksiko.

- Protiv Kameruna nikad nismo igrali, ali imamo vremena da se pripremimo za njih. Meksiko je također dobra momčad. Skupina je teška, ali želimo dalje. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Dat ćemo sve od sebe i uživati u igri - zaključio je hrvatski veznjak.

Njegov klupski suigrač Marcelo trebao bi igrati protiv Hrvatske na otvaranju za Brazil.

- Ovo nije skupina smrti, ali neće nam biti lako. Prvenstvo moramo početi dobrim rezultatom. Bit će mi zadovoljstvo igrati protiv Luke - rekao je Brazilac te se osvrnuo na favorite prvenstva.

- Španjolska je najbolja momčad na svijetu, iznimno ih poštujem - zaključio je Marcelo.

>> Hrvati na Svjetskom prvenstvu lete čak 6000 kilometara!
>> HNS ima pravo na 8% kapaciteta stadiona: Otkrijte cijene karata i kako do njih
>> Chago: Tko zna, možda i zaigram protiv Hrvatske
>> Jelavić zadovoljan ždrijebom: Želimo Hrvatsku učiniti ponosnom

Ključne riječi

Komentara 4

CE
Centuri
16:23 08.12.2013.

Za Hrvatsku kao malu zemlju, uspjeh je samo plasiranje na Svjetsko prvenstvo (jedna Njemačka ili Engleska imaju više registriranih nogometaša nego mi stanovnika, a znaju ne otići na svjetsko), a svaki podvig u Brazilu je samo šlag na tortu! Mogu samo reći sretno Hrvatskoj!

DU
Deleted user
16:45 08.12.2013.

pa procicete vi, ko kaze da necete....ali pored stadiona

Avatar Androkoma
Androkoma
16:18 08.12.2013.

"Modrić vjeruje u prolaz: Nemojte podcjenjivati Hrvatsku" Modrić gledali smo kvalifikacije i nismo imali što dobroga za vidjeti a ti si igrao ka drvena marija, prema tome ne pali te nas bezveze beskičmenjaci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije