Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE S REALOM

Modrić uživa na luksuznoj jahti krstareći Jadranom, a onda ga očekuje put u SAD

ARHIVA - Dubrovnik, 2009. Luka Modri? uživao s djevojkom Vanjom Bosni? na jet skiju
Foto: Grgo Jelavic/24sata
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.07.2023.
u 11:44

"Luka i ostali reprezentativci, koji su nastupali za svoje zemlje, vratit će se 19. srpnja uoči polaska u SAD", rekao je dužnosnik Real Madrida

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priključit će se suigračima u Real Madridu 19. srpnja te isti dan poletjeti s njima na pripreme u Sjedinjene Američke Države, rekao je Hini klupski dužnosnik.

Nogometaši "kraljevskog kluba" u ponedjeljak su se vratili s odmora u kamp u sjevernom madridskom predgrađu Valdebebas gdje su počeli pripreme za nadolazeću sezonu.

"Luka i ostali reprezentativci, koji su nastupali za svoje zemlje, vratit će se 19. srpnja uoči polaska u SAD", rekao je dužnosnik.

Modrić je prošli mjesec produžio ugovor za dodatnu sezonu, do 30. lipnja 2024. godine, a na odmoru je od 19. lipnja i finala Lige nacije u kojem je Hrvatska izgubila od Španjolske nakon izvođenja 11-eraca.

Vezni igrač, koji će u rujnu napuniti 38 godina, nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine. U nadolazećoj sezoni će biti dokapetan momčadi, uz kapetana Nachu Fernandeza. Obojica su s Real Madridom osvojila 23 trofeja, a Modrić je odigrao 488 utakmice.

Igrači Real Madrida će na pripremama u Sjedinjenim Državama igrati 24. srpnja protiv Milana, 27. srpnja protiv Manchester Uniteda, 29. srpnja s Barcelonom, a turneju će okončati 3. kolovoza dvobojem s Juventusom. Sve utakmice se igraju u okviru turnira "Soccer Champions Tour 2023.".

Modrića i Nacha, koji su lani osvojili europski Superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo i španjolski Kup, dva pehara dijele do bivših suigrača Karima Benzeme i Marcela koji imaju rekordnih 25 trofeja osvojenih s Real Madridom.

Modrić je još na odmoru, a nekoliko je puta fotografiran kako u 38-metarskoj jahti krstari Jadranom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije