Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL JEDVA PROŠAO

Modrić: Ušli smo previše opušteno, nismo ništa naučili

Luka Modrić
NPH/Pixsell
09.04.2014.
u 08:46

- Uvijek kažemo da moramo učiti, a čini mi se da nismo ništa naučili - poručuje Modrić.

Luka Modrić nezadovoljan je što se njegov Real Madrid doslovno provukao u polufinale Lige prvaka nakon što je izgubio od Borussije s 2:0.

- Uvijek kažemo da moramo učiti, a čini mi se da nismo ništa naučili - poručuje Modrić.

Real je prošao zahvaljući 3:0 iz prve utakmice, no u Dortmundu je opasno visio. Žuti su kod 2:0 pogodili vratnicu i imali sjajne prilike.

- Naravno da smo sretni jer smo prošli u polufinale, ali nismo sretni kako smo odigrali utakmicu. Posebno u prvom dijelu. No, u polufinalu smo - rekao je Modrić za Canal Plus.

U čemu je bio problem?

- Ne znam što se dogodilo. Možda smo ušli previše opušteno u utakmicu jer smo u prvoj slavili 3:0. Mislili smo da će biti lako. Moramo nešto naučiti iz ovog susreta. Uvijek kažemo da moramo učiti, ali čini se da to ne radimo.

Večeras je na rasporedu španjolsko četvrtfinale između Atletica i Barcelone. Koga bi Modrić želio vidjeti među četiri najbolja?

- Ne znam, vidjet ćemo. Važno je da smo odradili posao. Vidjet ćemo što će drugi napraviti.

>> Real se provukao u polufinale Lige prvaka! Borussia 'muški pala'

Komentara 9

Avatar franioprvi
franioprvi
11:02 09.04.2014.

Kako ces igrati ozbiljno kad si Real i kad imas tri gola prednosti ? Kvalifikacija nije bila u pitanju jer su Dortmundu nedostajala dva gola. A da je u pocetku Di Maria zabio penal ..... trebalo bi im 5 golova. Tko je sljedeci ?

Avatar štrumpf
štrumpf
12:25 09.04.2014.

Da je Ronaldo igro to bi sve drugačije izgledalo a Borussia je poznata kao tvrdi orah u ligi prvala a posebno na svome terenu a pogledajte i statistike Reala i Borussie

BS
bstrabi2
13:04 09.04.2014.

Real je previše platio Bella.Taj bi mogao samo.U totohemu igrat,a u Realu treba igrat.Nema Ronalda,a on samo pada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije