Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra odluka

Modrić: Trebao sam pucati jedanaesterac, ali sam prepustio Raketi

Ivan Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
06.09.2016.
u 10:10

Prvi izvođač jedanaesteraca godinama je bio Darijo Srna. Nakon Srnina odlaska odgovornost je preuzeo Luka Modrić

U hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji godinama je prvi izvođač jedanaesteraca bio Darijo Srna. Nakon Srnina odlaska odgovornost je preuzeo Luka Modrić.

No najstrožu kaznu u prvoj utakmici kvalifikacija za SP protiv Turaka (1:1) izveo je Ivan Rakitić - i pogodio!

- Prije utakmice dogovor je bio da ja pucam, ali kako je prekršaj bio na meni, prepustio sam Raketi da puca. Ivan je bio pravi izbor za to - rekao je hrvatski kapetan Luka Modrić.

Rakitić je loptu namjestio na bijelu točku i bio je točan. Vatreni su poveli u 44. minuti, ali njihovo je slavlje kratko trajalo.

Prije odlaska na odmor, u trećoj minuti sudačke nadoknade, Turci su izjednačili na 1:1.

>>Ivan Rakitić pogodak Turcima posvetio mlađoj kćeri Adari

Komentara 1

HR
hrvatin
13:57 06.09.2016.

Kakve to veze ima na kome je bio penal?Modric je dao Rakiticu da puca jer se bojao da ne promasi,a ako se dobrro sjecam,promasio ih je nekoliko zaredom koji su nas kostali kvalifikacija.Ni u Realu u finalu lige prvaka nije htio pucati.Isto tako,on je jedina desetka na svijetu koja nikada ne puca slobodne udarce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije