Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veličanstveni Luka
Povratak na članak

Modrić: Sad ili nikad, idemo po veliki rezultat na Euru

Kada Modrić zabija, Hrvatska ne gubi. Predivan top protiv Turske bio mu je jedanaesti u kockastom dresu...

Komentari 39

PI
pisojsakraf
08:24 13.06.2016.

Nije " jedan od najbolji " , nego je vec dosta dugo najbolji vezni na planeti !

VL
SA
SI aka SI
08:49 13.06.2016.

nastojim da me ne primi euforija, ali čini mi se da već jako dugo (4 godine) nismo imali glavu i rep kao jučer. Da li je to zasluga Čačića ili su igrači svjesni da im je ovo zadnja prilika generacije ne znam, ali odigrali smo gotovo od prve do zadnje minute kao prava momčad, autoritativno, zrelo i pobjeda je trebala biti i veća. Osporavani Srna je bio kao u stara dobra vremena, Vida i Ćorluka (kapa do poda) nisu dali ni najmanje šanse Turcima, a Modrić je bio kao u Realu i onda Turci nisu imali šanse. Zapravo su svi bili dobri, ali Strinić bi trebao prepustiti mjesto Vrsaljku. Ako je igrao radi defanzivnih kvaliteta, nije ih pokazao, baš po njegovoj strani su Turci jedino i napravili nešto, a ni centaršut mu nije što je nekad bio.

VL
MT
mladen.turcic
08:51 13.06.2016.

nije mi jasno zašto ojača nije dobio bar 20minuta

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:13 13.06.2016.

Izvrstan gol i odlična predstava... moramo ga čuvati ko kap vode na dlanu...

VL
VK
vječni krojf
11:05 14.06.2016.

Konacno je Luka odigrao jednu pravu utakmicu za repku.Skupio je hrabrost i opalio onako iz prve i to bi morao cesce ciniti a ne previse dodavati.Turska je pala,hrvatska reprezentacija je odigrala najbolju utakmicu u posljednje dvije tri godine.Nisu turcima dozvolili da se razmasu i to od prve do zadnje minute.Izbornik je tu imao veliku ulogu,nije bilo onih cestih nasih izjava da moramo i hocxcemo pobijediti.Nije bilo onih carobnih rijeci "mi smo najbolji na svijetu", nego sve lijepo u tisini i decki su pokazali na terenu tko su i kakvi su.Samo tako dalje i mozemo daleko stici a meni se cini da bi se Cacic mogao proslaviti sa ovim deckima.

VL
MT
mladen.turcic
08:54 13.06.2016.

a pjaca mislio

VL
TH
thekurcula
09:06 13.06.2016.

Crafter, izvini nisam znao da si ti visoki funkcioner UEFA-e i da ti odlučuješ šta se koji redom radi.

VL
PA
parasa
10:31 13.06.2016.

Modriću, skoči pa reci "hop" a ne obratno.

VL
VL
????
10:49 13.06.2016.

Bio sam na stadionu i na žalost istina je da je bilo povika za dom spremni, ali to je bilo par idiota i prestali su kad je ostatak navijača ih izviždalo. Kad su skužili da nije naišlo na plodno tlo, prestali su. Na žalost idiote ne možeš kontrolirati. Bez obzira što ja mislim o tom poviku, ako se momčad zbog toga kažnjava svatko s imalo mozga u glavi ne bi trebao to vikati, no budalama je očito cool da HNS plaća kazne jer im se ne sviđaju Mamić i Šuker (kao što im se ni Boban npr. ne bi sviđao kad bi im prvi puta odbio platiti pivu ili rekao da ne smiju bacati petarde i paliti baklje). A te face kojima se oni ne sviđaju su toliko hrabri da na stadionu u mnoštvu viču zabranjene povike umjesto da odu pred Mamićevu ili Šukerovu kuću pa nek im tamo viču što hoće. Ja na stadion idem isključivo gledati utakmicu i zapljeskati na svakom dobrom potezu.

VL
TH
thekurcula
08:12 13.06.2016.

Da li je tačno ovo što piše Jutarnji list da su hrvatski navijači skandirali "za dom spremni"? Ako jeste moglo bi se desiti da po kratkom postupku završite prvenstvo i da od velikih želja ostane samo prašina.

VL
TH
thekurcula
09:10 13.06.2016.

Grabarska, ništa ja ne sanjam. Zašto bi meni bilo stalo do toga da UEFA po kratkom postupku pošalje hrvatsku reprezentaciju kući i tako šok terapijom vrati stanje svesti hrvatske publike u tmurnu ekonomsku i političku realnost. Zaista ti kažem - i ja podržavam da se što duže zadržite na ovom prvenstvu i da nacija tako bar na kratko odagna od sebe preteško životno breme kakvo nosi na svojim plećima sve od vremena kad ju je HDZ, i Franjo Tuđman, urećio svojim preuzimanjem vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.