Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL BRANI 3:0

Modrić pretrči 
9955 m po susretu

Luka Modrić vs Atletico Madrid
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
08.04.2014.
u 15:00

Luka već sada ima ukupno 26 nastupa, koliko Šuker (18) i Jarni (8) zajedno, a u ovoj sezoni odigrao je 581 minutu u sedam utakmica.

Luka Modrić ponovit će danas ono što su od Hrvata posljednji ostvarili Olić i Pranjić (s Bayernom 2010., 2011.), drugu godinu zaredom igrati u polufinalu Lige prvaka. Modrić će taj pothvat ostvariti baš protiv suparnika koji ga je prošle godine izbacio u polufinalu, Borussije, a usto će napredovati na listi nastupa u najelitnijem natjecanju.

Luka već sada ima ukupno 26 nastupa, koliko Šuker (18) i Jarni (8) zajedno, a u ovoj sezoni odigrao je 581 minutu u sedam utakmica, ima po jedan pogodak i asistenciju te je pretrčao 69.691 metar ili 9955 po utakmici.

Borussiji se u sastav vraća Lewandowski i još vjeruju u prolazak.

– Nismo se pomirili s ispadanjem. Budemo li igrali kao u prvom poluvremenu u Madridu, onda nemamo što tražiti, ali ponovimo li igru iz drugog dijela, onda je sve moguće. U nogometu se čuda događaju – kazao je Marco Reus iz Borussije.

>> Ronaldo napustio trening, Ancelotti poručuje: Moramo zabiti Borussiji

Komentara 4

DA
Dankoo
17:34 08.04.2014.

Samo Hrvatska od svih reprezentacija igra sa 3 klasična playmakera fantazista u sredini - Kova, Modri, Raketa. To znači da i ostali moraju radit 10 km po utakmici i bit agresivni da nas ne pretrčavaju kroz sredinu.

PN
papaK njoFra
16:05 08.04.2014.

Rakitic je sigurno bar duplo bolji i komplentniji igrač od Modrića ali se o njemu deset puta manje piše. Zašto je to tako nepravedno?

Avatar comandante
comandante
15:23 08.04.2014.

"odigrao je 581 minutu u sedam utakmica, ima po jedan pogodak i asistenciju"!!!! i to vrijedi 30 mil. nečega???? Teški alibi , pomoćni igrač bez barem minimalnih liderskih sposobnosti što zorno pokazuje u repki gdje bi trebao biti glavni, naglasakaglasak je na trebao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije