Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG MIJATOVIĆ

'Modrić nije ostao u Realu kako bi sjedio na klupi. Ne može zamisliti da ne bude starter'

Soccer: Soccer Champions Tour-Real Madrid at AC Milan
Kirby Lee/REUTERS
31.07.2023.
u 10:10

Crnogorska legenda smatra kako se hrvatski kapetan ne treba bojati za svoje mjesto na Santiago Bernabeu

Hrvatski kapetan Luka Modrić nema naslovne uloge u pripremnom razdoblju Reala, utakmice je uglavnom počinjao s klupe, ali trener Carlo Ancelotti tvrdi da na njega ozbiljno računa. Modrić će u rujnu napuniti 38 godina i produžio je ugovor s Realom na još jednu godinu, a kraljevi su se pojačali veznjacima u vidu Bellinghama i mladog Gulera koji se u međuvremenu ozlijedio. 

Crnogorska legenda Real Madrida i Modrićev dobar prijatelj Predrag Mijatović uvjeren je da Luka neće izgubiti mjesto u početnih 11 kraljeva. 

- Vrlo dobro poznajem Modrića, a on je odlučio ostati još jednu godinu jer zna da ima još mnogo toga za ponuditi nam. On ne može zamisliti da ne bude starter i ne želi imati takvu ulogu. Borit će se i trenirati da bi igrao. Vidjeli smo kako je sjajan bio u Ligi nacija, a sad je manje igrao jer je ovo tek predsezona - rekao je španjolski medijima. 

VEZANI ČLANCI:

- On ima puno povjerenje u trenera, zna da će Carlo Ancelotti vidjeti tko je u kojem trenutku najbolji. Ne postoji osoba koja može reći tko će u Realu igrati. U godinama je kad mora malo više paziti na sebe, ali ako je odlučio ostati, to je zato da bi igrao - zaključio je Mijatović. 

Komentara 2

PO
pocrn
21:27 31.07.2023.

..bude se presaltal, stvar navike..

XY
XYZ52
15:21 31.07.2023.

Ako ne moze zamisliti da nije starter, nauciti ce to vrlo brzo. Lijepo je zasvirati ali i za pojas zadjenuti kada dodje vrijeme. A to je vrijeme doslo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije