Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač SP-a
Povratak na članak

Modrić, Mbappé i Griezmann glavni kandidati za Zlatnu loptu

Ne razmišljam o tome, najvažniji mi je uspjeh reprezentacije, želimo napraviti nešto veliko. Pojedinačne nagrade mi nisu važne - kazao je Luka

Komentari 4

JO
joiMontenegro
11:28 14.07.2018.

Sta god da bude ti si igrac koga bi pozeljela svaka ekipa.Osim sto je Luka profesor fudbala,plijeni njegova skromnost i mirnoca pravi je vodja.Veliki pozdrav za Hrvatsku i zelje da sjutra momci podignu boginju.Sportski pozdravi iz Crne Gore.Crnogorci su sjutra uz vas.

VL
DR
Drmiha
10:49 14.07.2018.

koji crni Kanea. Ruku na srce ako cemo spekulirati sa 4 kandidata onda je cetvrti sasvim sigurno Hasard . Kanea po meni nije ni medju 10 najbolji.Ipak kada sve saberemo i oduzmemo nagradu ce dobiti ili nas Luka ili Mbappe. Pitanje je samo kako ce odluciti dati starijem i iskusnijem i tako ga upisati u legende ili skroz mladom i nadarenom koji je vec upisao jedan rekord na ovome SP i upisao svoje ime uz ime Pele i tako ga sa 19g. dignuti u samu orbitu nogometne popularnosti. Od svega srca se nadam da ce ipak prevagnuti na nasega Modrica.

VL
HR
Hrvatska
11:00 14.07.2018.

Kakav onaj crnac Mbape? Namjesteno. Samo Lukaa Modric!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
10:50 14.07.2018.

Ja sam mislio da će Luki glavni konkurent biti Eden Hazard,uživam gledati njegove driblinge i odlučnost u duelima jedan na jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.