Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOIĐA VATRENIH

Modrić: Izostanak Kovačića je ogroman hendikep. Nismo se nadali da ćemo biti u ovoj situaciji

Osijek: Luka Modrić i Zlatko Dalić na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Turske
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/41
17.11.2023.
u 18:00

Hrvatski kapetan i desetka Reala održala je zajedno sa izbornikom pressicu na stadionu Skonto u Rigi

Hrvatski kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić održali su u Rigi press konferenciji prije zadnjeg treninga uoči dvoboja s Latvijom na stadionu Skonta. Kockasti moraju upisati obje pobjede u zadnja dva kola kvalifikacija ukoliko žele zadržati šanse za izravan plasman na Euro. 

GALERIJA Dalić. Otpao je igrač koji je trebao zamijeniti Sučića

Osijek: Luka Modrić i Zlatko Dalić na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Turske
1/41

- Nismo se nadali da ćemo biti u ovoj situaciji. Dogodilo se što nitko nije očekivao. Treba to zaboraviti i gledati prema naprijed te pokušati odigrati dvije prave utakmice. Imperativ su pobjede, naravno. Nadam se da nam se mogu poklopiti i rezultati iz drugih utakmica da se već sad plasiramo na Euro. Moramo se fokusirati na ovo što nas očekuje, prije svega sutrašnja utakmica, putokaz nam treba biti kako smo igrali protiv Latvije u Rijeci - rekao je Modrić. 

VEZANI ČLANCI:

- S Mateom već dugo igram, odlično se poznajemo. Broz, on i ja funkcioniramo dosta dobro iako se to ne bi reklo po zadnjem ciklusu. Naravno da je njegov izostanak velik hendikep, ali pokušat ćemo ga nadomjestiti na najbolji mogući način i doći do pobjede. Svi izostanci su za nas ogroman hendikep - izjavio je hrvatski kapetan. 

Komentara 9

JM
JMN
19:15 17.11.2023.

Dajte prestanite više kukati. Walesu se oprostio Bale koji im je bio više nego nama Modrić. Protiv nas im je i kapetan i najbolji igrač Ramsey bio ozlijeđen. I, jel im to bio problem?

Avatar comandante
comandante
07:40 18.11.2023.

izostananak Kovačića na žalost može biti samo plus...čovjek odigra svaku desetu korektno!!! čisti alibi igrač

5S
5simo
18:41 17.11.2023.

Modrić: Izostanak Kovačića je ogroman hendikep,zato što ste kućni prijatelji ili zato što je izgubljen na terenu? Srami se koga godinama vučeš po reprezentaciji skupa s Dalićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije