Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPOCJENI NAKIT

Modrić ima sat od čije cijene će vam se zavrtjeti, a tek kad vidite što nosi Lewandowski...

Celebrities in concert Enrique Iglesias
gtres/Gtres/PIXSELL
23.12.2020.
u 21:00

Nije promaknulo da je Lewandowski nosio sat Audemars Piguet koji se proizvodi od 2018. godine.

Poljski napadač Robert Lewandowski (32) prije nekoliko dana proglašen je najboljim nogometašem svijeta za 2020. godinu u izboru Fife.

Glasovali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari te navijači, a Lewandowski je slavio ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Napadača Bayerna u Njemačkoj je posjetio Fife Gianni Infantino budući da zbog pandemije koronavirusa nije bilo ceremonije. Poljski nogometaš za tu prigodu lijepo se uredio, a pozornost navijača na društvenim mrežama privukao je njegov sat.

Nije promaknulo da je Lewandowski nosio sat Audemars Piguet koji se proizvodi od 2018. godine. Izrađen je u samo stotinjak primjeraka, a cijena mu je vrtoglavih 150 tisuća eura. Inače, Lewandowski u Bayernu zarađuje oko 20 milijuna eura godišnje.

Podsjetimo, nagradu The Best prije dvije godine dobio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. A i veznjak Real Madrida voli skupe stvari pa je tako prošle godine za vrijeme božićnog ručka nosio sat Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom.

Cijena je Modrićeva sata oko 37 tisuća eura, a najskuplji model tog sata na tržištu stoji 70 tisuća dolara.

Ključne riječi

Komentara 141

AN
Antonio1952
22:43 23.12.2020.

Ja ne nosim nikakav sat i opet sam zadovoljan svojim zivotom, a kakve satove nose poznati ljudi koji su zaradili veliki novac me uopce ne zanima niti im zavidim. Nisu nikome nista ukrali, a sto ih toliko placaju nisu oni krivi nego sistem vrijednosti koji danas zivimo.

PE
PetiElement
22:58 23.12.2020.

Vama se odavno zavrtjelo... besmisleni, nepismeni tekstovi.. propast svega što je tisak nekada bio pojam

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
21:50 23.12.2020.

Sve su oni to zaradili. Nitko im to nije piklonio. Šteta što satovi nisu još skupljiji! Izazivalo bi više jala i zavisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije