Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužni Luka

Modrić: Igrali smo jako dobro, nismo zaslužili poraz od Brazila

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.06.2014.
u 10:37

– Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo, nažalost, izgubili. Ipak, mislim da smo dobro prezentirali svoju domovinu pred tolikim brojem gledatelja

Hrvatski nogometaši razočarani su napuštali travnjak Corinthians Arene u Sao Paulu. Poraz od Brazila ih je rastužio, pogotovo kad su svjesni da su mogli i bolje proći.

– Ne znam što bih rekao, jako nam je teško pao ovaj poraz. Mislim da smo igrali jako dobro i trebali smo uzeti barem bod. Mislim da nismo zaslužili izgubiti, ali to sad više ne možemo promijeniti. Sad jedva čekamo sljedeće izazove i moramo pokušati pobijediti, rekao je Modrić za ESPN, a nije mogao izbjeći pitanje o sucu.

– Ne želim to komentirati, rekao je prvo Modrić, a onda se ipak otvorio:

– Ne volim pričati o sucima, to je bila njegova odluka s kojom se ne slažem. Nije bio jedanaesterac, sigurno! Ne mogu vjerovati da se tako nešto događa. Dođeš na SP, spremiš se maksimalno, a onda sudac uništi igru – zaključio je Modrić.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Šime Vrsaljko igrao je na neprirodnoj poziciji, zamijenio je ozlijeđenog Pranjića na lijevom boku i bio je vrlo dobar.

– Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo, nažalost, izgubili. Ipak, mislim da smo dobro prezentirali svoju domovinu pred tolikim brojem gledatelja. Ako ćemo ovako igrati, za nas nema straha, idemo u drugi krug, rekao je Vrsaljko i osvrnuo se na jedanaesterac.

– Ne želim ulaziti u dublje analize i davati puno komentara, samo ću reći da se ne slažem s tom odlukom, mislim da nije bilo kaznenog udarca.

S njim se složio i Danijel Pranjić.

– Svi smo vidjeli što se dogodilo. Takve odluke štete turniru. Neke njegove odluke izravno su utjecale na konačan rezultat.

>>Brazilski sudački eksperti: Nema govora o jedanaestercu!

>>Rakitić: Žalosno da prvog dana moramo pričati o suđenju

Komentara 55

Avatar rajetin
rajetin
11:08 13.06.2014.

Danas je novi dan, zaboravite na tu tekmu. Dobro se pripremite i dobijte dvije sljedeće. Svuda vlada konsenzus da nas je sudac otetio, što je za nas dobro - bit će to mali psihološki pritisak na suce koji će nam suditi.

DU
Deleted user
11:13 13.06.2014.

Nadam se da cu biti objektivan jer nisam Hrvat pa da sa emocijama gledam na utakmicu. Moje misljenje ne mora biti prihvaceno ali cu ga iznijeti. Gledajuci utakmicu od prve sekunde bio sam odusevljen igrom Hrvatske do gola i jedno vrijeme poslije. MIslio sam sada ce susjedi da razbiju Brazil i iskreno se radovao tome. Sve je ukazivalo u tom pravcu.Onda se desilo nesto sto ne mogu da razumijem.Stali su, kao da su se prepali,nestalo im kuveta sto bi rekli u Bosni.Poslije toga se desava ono sto smo vidjeli i mnogo puta prije.Totalno nezrela ekipa Brazila koja pocinje da gubi zivce uz obilatu pomoc Japanskog sudije okrece utakmicu i to ne znanjem i nogometnim umijecem nego silom. Opet zelim naglasiti da ne razumijem zasto susjedi ne nastavise igrom kojom su odusevili ne samo mnoge komentatore nego i gledatelje u cijelom svijetu. Pa ionako nisu imali sta izgubiti jer su u planovima ovu utakmicu i racunali sa minusom. Kada se sansa ukazala da i potvrde sa 2:0 oni stali. Puno je 70 minuta da cuvaju 1:0. Gismund pomenu njemacku, nebi Njemacka stala i da je gubila 2:0 ili vodila 4:0.To je razlika. Na kraju , naprijed Hrvatska i sve zelje za dalji uspjeh.

ĆA
ćaćaća
12:19 13.06.2014.

ako budu razmišljali o brazilu kamerun i meksiko će protutnjati..našim igračima prije svega treba psiholog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije