Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marca Hvali Luku

'Modrić igra fantastično, a s Özilom čini čarobnu kombinaciju'

'Real Madrid CF vs Athletic Club de Bilbao (5-1) at Santiago Bernabeu stadium. The picture shows Luka Modric. November 17, 2012. Foto © nph / Caro Marin) *** Local Caption ***'
NordPhoto/PIXSELL
13.05.2013.
u 09:51

"U finalnoj utakmici kupa leđa će mu čuvati Alonso i Khedira, a žrtva će ispasti Di Maria"

Madridski Real za četiri dana ima priliku osvojiti trofej i barem na neki način spasiti sezonu. U finalu Kraljeva kupa igrat će protiv gradskog rivala Atletica, a Marca piše da je Jose Mourinho već odredio 11 igrača koji će započeti taj susret. Među njima je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

\"Najveća novost je izostanak Varanea, i uključivanje Luke Modrića u prvu momčad nakon nekoliko sjajnih partija hrvatskog veznjaka. Stoga ni ne treba toliko čuditi što će Luka igrati jer u utakmici protiv Malage pokazao je da može biti sjajan. U posljednje vrijeme diže svoju formu i igra najbolji nogomet otkako je stigao u Madrid. U finalnoj utakmici kupa leđa će mu čuvati Alonso i Khedira, a žrtva će ispasti Di Maria koji će biti 12. igrač\", piše Marca te dodaje:

\"Uz Modrića će igrati Özil. Kada ga se spoji s Hrvatom, čarolija je zagarantirana. Pitanje je samo je li se Özil u potpunosti oporavio od ozljede\".

>>Real remizirao s Espanyolom, Modrić asistirao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije