Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte i vi

Modrić i Rakitić kandidati za Uefinu momčad godine!

Luka Modrić
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL
25.11.2014.
u 13:48

Krovna europska nogometna organizacija na svojim je stranicama predstavila kandidate za koje čitatelji mogu glasovati

Kako se bliži kraj kalendarske godine, tako ima sve više izbora za najbolje nogometaše u 2014. godini. Jedan takav izbor organizirala je i Uefa, a momčad će odabrati njezini korisnici. Krovna europska nogometna organizacija na svojim je stranicama predstavila kandidate za koje čitatelji mogu glasovati.

Na popisu su i dvojica hrvatskih veznjaka, Luka Modrić i Ivan Rakitić. Glasovati možete OVDJE, a prvo morate izabrati formaciju, a zatim i igrače s popisa. Momčad godine objavit će se 9. siječnja 2015. godine.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Uefa vam daje na izbor četiri vratara: Manuela Neuera, Thibauda Courtoisa, Gianluigija Buffona i Beta.

Kod braniča možete birati između Ramosa, Godina, Mirande, Kompanyja, Boatenga, Benatije, Alabe, Garaya, Hummelsa, Lahma, Zabalete i Carvajala.

U veznom redu su Ivan Rakitić, Luka Modrić, Toni Kroos, Di Maria, Robben, Rodriguez, Koke, Alonso, Reus, Pogba, Toure i Turan.

Napad: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović, Alexis Sanchez, Gareth Bale, Diego Costa, Thomas Müller, Rober Lewandowski, Karim Benzema, Jonatan Soriano, Carlos Tevez i Neymar.

>>Modrić nakon povratka u Madrid tješio Ancelottija, Perezu pokvarena večer!

Komentara 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
14:40 25.11.2014.

A gdje je Nijemac koji igra za SSlovence ..milim da se zove Krampus ili Krafnl...pa taj je svjetska klasa!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:41 25.11.2014.

a stimac za selektora bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije