Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sad Cibalia

Modri trener će ipak otići u Francusku

Vahid Halilhodzic
Goran Stanzl/PIXSELL
27.08.2010.
u 01:33

Halilhodžić je poželio nedjeljnu pobjedu nad Cibalijom. Nakon toga će tijekom reprezentativne stanke u Francusku.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drazenzg
03:05 27.08.2010.

Zamisli glupog novinara, koji je naslov dao clanku...jel to neka fora da se proda vise novina,kao neki \"head-line\"??Alo decko,na cemu si???

Avatar Pak
Pak
09:18 27.08.2010.

Ne kužiš ti taj \"junački\" humor, Dražene... Taj naslov je zamišljen kao intrigantan, a u isti mah izrazito duhovit. Pa da svi kad pročitaju članak kažu \"A je nas zeznuo ovaj šaljivdžija Junaci!\". Ali u biti je jadan, jer se zna na što se aludiralo - na Dinamovo ispadanje iz Europe i odlazak Halilhodžića.

DR
drazenzg
14:47 27.08.2010.

Nemoj se ljutiti ali sam misljenja da pored Flaka i Dasovica ovaj decko u svojoj gluposti ni sam vise ne zna kaj i kak da napise...Povlacenje dijagonala o kojima ti pricas su za njegovu inteligenciju science fiction

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije