Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINA - PORTUGAL

Messi na Ronalda: Moderni Ali i Frazier su na Old Traffordu

Ronaldo Messi
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
18.11.2014.
u 10:45

Prijateljske: igraju Škotska i Engleska te Francuska i Švedska, a golova bi moglo biti u srazu između Španjolske i Njemačke

Boksačkih rivalstava više nema, starije generacije sa sjetom se sjećaju Alijevih mečeva protiv Joea Fraziera ili Georgea Foremana u njujorškom Madison Square Gardenu, ali i prašumama Zaira (The Rumble in the Jungle) ili Filipinima (Thrilla in Manila). Cijeli se svijet u gluho doba noći tresao uz (susjedov) TV gledajući srazove. Ta su vremena prošlost, a danas se u sportu rivalstvo svelo na dva nogometna imena. Oba žele biti najbolji na svijetu, najplaćeniji, pokupiti svjetsku slavu, a igraju i za rivalske klubove. Štoviše, ne podnose se.

Messi i Cristiano Ronaldo svoj su 'novi meč' zakazali večeras na Old Traffordu, gdje njihove Argentina i Portugal igraju prijateljski susret od 20.45. Na istom su se mjestu već sretali, no tada još nisu bili rekorderi, u doba kada je Ronaldo s Unitedom dočekivao Barcu. Dosad im je skor Messi 12 pobjeda, Ronaldo sedam pobjeda uz sedam remija. Messi je zabio 17, Ronaldo 15. A Messi će igrati - na desnom krilu!

– Protiv Hrvatske sam igrao na desnoj strani, a prošle su godine otkako sam to igrao u Barceloni. Morat ću se naviknuti na ulogu koju mi je dao Martino – kazao je Messi koji je zabio Hrvatskoj, a Ronaldo Armeniji...

– Messi će postati frustriran ako će igrati na krilu, jer više neće moći toliko zabijati i počet će gubiti utrku s Ronaldom – kaže Arsene Wenger. U ligi je CR7 zabio već 18, a Messi tek – sedam golova. Prijateljske će igrati Škotska i Engleska (21), te Francuska i Švedska (21), a golova bi moglo biti i u prijateljskoj između Španjolske i Njemačke (20.45).

>> Kovačić: Messi je fenomenalan, nisam znao da je tako brz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije