Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi neprepoznatljiv

Moćna Argentina? Ne, nego najveće razočaranje modernog nogometa!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
21.06.2015.
u 11:00

Često se postavlja pitanje zašto Lionel Messi – koji je noćas odigrao 100. utakmicu za gauče – ne igra za reprezentaciju kao što igra za klub.

Lako je reći da je kriv pritisak favorita, ali činjenica je da Argentina jednostavno nije ono što bi trebala biti, piše Goal. Tijesna i nimalo sigurna pobjeda 1:0 nad Jamajkom donijela im je prvo mjesto u skupini B Copa Americe, ali gauči nisu nimalo impresionirali protiv 65. reprezentacije svijeta.

I nije to ništa novo. Svijet već dugo čeka veliku Argentinu, ali čekanje se nastavlja... Na SP-u prije 12 mjeseci momčad Alejandra Sabelle mučila se protiv BiH, Irana i Nigerije, te iako je došla do finala, nije djelovala šampionski. Cijeli smo turnir nekako čekali da krene.

Isto se događa i sada. Nakon ispuštenog vodstva 2:0 Paragvaja i letargičnih posljednjih 30 minuta, momčad Gerarda Martina iščupala je 1:0 pobjedu nad Urugvajem. Trebalo je biti drugačije protiv autsajdera koje vodi Winfried Schäfer i njegova zida od deset igrača.

No, Argentina još nije krenula. Koju god postavu Martino isprobao u Čileu, kohezije još nema. Često se postavlja pitanje zašto Lionel Messi – koji je noćas odigrao 100. utakmicu za gauče – ne igra za reprezentaciju kao što igra za klub.

Cijeli članak o Argentini te statistički pregled reprezentacije i igrača pogledajte na portalu Goal.com!

>>Argentina pobijedila Jamajku, Brown na terenu tražio selfie s Messijem

>>Arturo Vidal dočekan pljeskom, navijači su uz njega u teškim trenucima

Komentara 8

DU
Deleted user
11:50 21.06.2015.

Naravno, kad nemaju normalnog izbornika, ovaj Martino me neodoljivo podjeća na velikog hrvatskog eksperta Branka Ivankovića.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
02:16 22.06.2015.

Leo..... sam izađi

DU
Deleted user
11:46 21.06.2015.

Lako je biti najbolji u Barceloni kada imaš cijeli kup kvalitetnih igrača da te gura. A kada moraš povuć onda se tek vidi kako i kaj. Maradona je bio bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije