Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamova legenda

Mlinarić: Navijam za Elf, ali prednost dajem Španjolcima

Marko Mlinarić
Arhiva VL
07.07.2010.
u 11:46

- Španjolska je iskusnija, igra prepoznatljivo, pobijedila je Njemačku u finalu EP-a - kazao je Mlinarić.

Ljepote austrijskog ruralnog turističkog kraja, živopisnog Längenfelda Dinamo je zamijenio zagrebačkim asfaltom. Atraktivnim renault megane coupe-cabrioletom pratili smo plave na pripremama i na utakmicama s Olympiacosom (1:1) i Lechom iz Poznanja (2:1).

Plavi su se odmarali dva dana, a danas će u Maksimiru trenirati te poslijepodne igrati prijateljsku utakmicu s Mladosti u Petrinji (18 sati).

– Dugo nisam bio u profesionalnom nogometu, ali moram biti jako zadovoljan igračima, radili su sve bez pogovora. Malo su nas poremetile ozljede (Tomečak, Cufré, Bišćan, Šimić... nap.a.), ali vjerujem da će brzo svi biti u punom pogonu – kaže Marko Mlinarić, legendarna Dinamova desetka koja pozorno prati i Svjetsko prvenstvo.

– U današnjem polufinalu navijat ću za Nijemce, uvijek navijam za njih, ali malu prednost ipak dajem Španjolskoj. Iskusnija je, igra prepoznatljivo, pobijedila je Njemačku u finalu EP-a – ističe Marko Mlinarić.

Komentara 4

BR
brle
23:38 07.07.2010.

eto, hobotnica leo, i marko mlinaric su ipak pogodili ishod.....brao leo....tj. marko...

10
101lakeoswego
11:59 07.07.2010.

stef stef-kak to izgledas ovo je nevjerovatno kak izgledaju nasi bivsi sportasi, samo kaj sad ja ntakove navikao, kog vraga misle da moraju sve pojesti sta zena skuha i ispece????????????????

IG
igor10zg
13:39 07.07.2010.

E moj Marko, nemaš ti pojma kad prednost daješ Španjolskoj pred ovakvom uigranom i razigranom Njemačkom koja radi kao švicarski sat-bez greške!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije