Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Mladostašice i Dr. Časl uvjerljivi u prvim susretima

'02.03.2010., Split - Festival stolnog tenisa u Spaladium areni. Trening Tamare Boros. Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
02.06.2011.
u 21:00

Zagrebačka Kineskinja Zhou Yie u prvoj utakmici finala bolja od Japanke Mitsuki Yoshide koja igra za Aquaestil iz Duge Rese.

Stolnotenisačice Mladosti Iskona uvjerljivo su slavile protiv Aquaestila u prvom susretu završnice doigravanja za prvakinje Hrvatske. Pobijedile su sa 4:0.

Na Savi, u sportskom parku Mladost, susret su otvorile Zhou Yue i Mitsuki Yoshida. Iskusna mladostašica Yue slavila je sa 3:0 u setovima. Ni u ostalim susretima nije bilo dvojbi oko pobjednica. Mirela Đurak slavila je protiv Tamare Ramić, a Tamara Boroš protiv Ivane Malobabić.

U igri parova mladostašice su samo potvrdile svoju pobjedu.

Bolje pripremljene i fizički spremnije stolnotenisačice Mladosti Iskona tako su i treći put ove sezone nadigrale stolnotenisačice Aquaestila. Drugi susret završnice doigravanja igra se u Dugoj Resi 4. lipnja u 17 sati.

U prvoj utakmici finala muškog doigravanja zagrebački Dr. Časl bez većih problema pobijedio je zadarski Donat (4:0). Uzvrat je u Zadru, no teško je vjerovati da Tan Ruiwu, Zeng Jia i Ronald Ređep neće obraniti naslov prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije