Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Napulju

Mladost u kvalifikacijama za Ligu prvaka pobijedila Marseille 11:10

Mladost - Jug (1)
Marko Lukunić/Pixsell
25.09.2013.
u 18:59

U prvom krugu kvalifikacija sudjeluje šest momčadi, a od toga će ih pet izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija

Vaterpolisti Mladosti europsku sezonu otvorili su pobjedom.  U prvom krugu kvalifikacija za Ligu prvaka, koji se igra u Napulju, pobijedili su Marseille 11:10. Najbolji kod Mladostaša bili su Lončar i Martinić koji su postigli po četiri pogotka.

U četvrtak \"Žapci\" igraju dva susreta, od 11:30 sati protiv ruskog Sinteza iz Kazana i od 17:30 protiv domaćina Acquachiarre.

U prvom krugu kvalifikacija sudjeluje šest momčadi, a od toga će ih pet izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija u kojem im se, između ostalih klubova, pridružuje i Primorje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije