Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROKUP

Mladost na Savi 'razbila' Ruse sa 24 razlike

mladost (1)
25.10.2013.
u 20:29

Martinić, Vukičević i Gagulić zabili su po četiri gola za 'žapce', Bukić i Milaković po tri, Dašić, Pavičić i D. Živković dva, a I. Živković jedan.

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivom pobjedom protiv ruskog Šturma 25:1 (7:0, 8:1, 4:0, 6:0) krenuli su na kvalifikacijskom turniru Eurokupa koji se igra u Zagrebu.

Martinić, Vukičević i Gagulić zabili su po četiri gola za "žapce", Bukić i Milaković po tri, Dašić, Pavičić i D. Živković dva, a I. Živković jedan.

- Bili smo jači večeras, protivnik je bio lagan no već nas sutra očekuje znatno  teži zadatak. Spremni smo i očekujemo dobar rezultat ovog vikenda - rekao je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

- Ovo nam je bila prva utakmica u skupini protiv najlakšeg protivnika, a koju smo iskoristili kao uvod u sljedeće dvije utakmice koje će biti puno teže i protiv kojih očekujemo plasman u četvrtfinale. Pozivam ljubitelje vaterpola da dođu sutra u što većem broju - rekao je Luka Bukić.

U drugoj večerašnjoj utakmici momčadi Jadran iz Herceg Novog i Marseille odigrali su neriješeno rezultatom 7:7.

Mladost u subotu igra protiv Marseillea, a u nedjelju protiv Jadrana iz Herceg Novog. Plasman u četvrtfinale Eurokupa izborit će dvije prvoplasirane momčadi.

>> Žapci spremni za europski okršaj na bazenu Mladosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije