Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragovoljac - Dinamo

Mladina: Nadam se da suci neće griješiti kao na maksimirskoj utakmici

Davor Mladina
Daniel Kasap/Pixsell
20.02.2014.
u 23:43

- Nema šanse da “parkiramo autobus” u naš šesnaesterac i da se branimo cijelu utakmicu

Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca, svjestan je tko je favorit u sutrašnjoj utakmici protiv Dinama.

- Nema šanse da “parkiramo autobus” u naš šesnaesterac i da se branimo cijelu utakmicu - istaknuo je Mladina.

U prvenstvu vas je “razbio” samo Dinamo. Bilo je u Maksimiru 1:4.

- Da, ali su oni dali dva pogotka iz nedopuštene situacije. Nadam se da suci neće večeras opet tako griješiti. Ma malo me muči što nam je Osijek “pobjegao”, no do kraja ima još 14 utakmica i sedam pobjeda bit će dovoljno za ostanak. Treba nam samo jedan pozitivan rezultat pa da krenemo u seriju - zaključio je Mladina.

Komentara 2

LI
Lisabon
07:39 21.02.2014.

E moj Mladina,primjedba na suce u 4-1 porazu ti bas ne stoji.OK kod prvog dinamovog gola sudac je pogrijesio,ali to je apsolutno sve.I jos je ponistio gol Dinamu zbog ofsajda kojeg nije bilo.Ovak kod tebe ispada da je trebalo biti 2-2.Malo objektivnosti nebi to falilo,no obzirom da si Dalmatinac i Hajdukovac normalno je da si neobjektivan.Pa Dinamo je imao 80% posjed lopte,igrali ste prakticki u svojem kaznenom prostoru.OK promasili ste penal,ali brate mili prizivati suce.Sram te bilo.

MO
moslavina9954
11:36 21.02.2014.

Što lupeta ovaj trener?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije