Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mladi vatreni upisali laku pobjedu (3-0). U samo osam minuta deklasirali protivnika

Velika Gorica:  Mladi vatreni slavili protiv Bjelorusije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.03.2024.
u 21:14

U idućem ogledu ove skupine Hrvatska U21 gostuje kod vršnjaka iz Portugala. Utakmice s igra u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati

Hrvatski nogometaši do 21 godine ostvarili su novu pobjedu u kvalifikacijskoj skupini G za odlazak na Europsko prvenstvo, svladali su u petom nastupu u gostima Andoru s 3-0. Sve je počelo u drugoj minuti autogolom Izquireda za 1-0 Hrvatske U-21, dok su se potom u strijelce upisivali Marin Ljubičić u osmoj te Domagoj Bukvić u 86. minuti za konačnih 3-0.

Otvaranje Hrvatske U21 je bilo odlično te je momčad koju vodi Dragan Skočić vodila 2-0 nakon samo osam minuta igre. U drugoj minuti je Matanović, uz pomoć domaćeg igrača Izquierda, pogodio za 1-0, dok je u osmoj Biuk lijepo proigrao Ljubičića koji je precizno naciljao za 2-0.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu uoči odlaska u Kairo

Do kraja prvog dijela Hrvatska U21 se umirila te je domaćin čak bio opasniji, ali je hrvatska mreža ipak ostala netaknuta unatoč dvije odlične šanse mladih igrača Andore. U laganom ritmu je trajalo i drugo poluvrijeme. Očito zadovoljna zbog dva gola prednosti Hrvatska U21 je „krala“ vrijeme sve do kraja te nije forsirala uvjerljivu pobjedu.

VEZANI ČLANCI:

Treći gol ipak se dogodio u 86. minuti, a lijepa akcija zaključena je golom Bukvića za konačnih 3-0. S četiri pogotka u drugom dijelu Portugal U21 je ovog četvrtka kao domaćin svladao vršnjake s Farskih otoka s 4-0, u skupini G. U idućem ogledu ove skupine Hrvatska U21 gostuje kod vršnjaka iz Portugala. Utakmice s igra u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

GALERIJA  Hrvatska reprezentacija predstavila nove dresove

Velika Gorica:  Mladi vatreni slavili protiv Bjelorusije
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije